Родриго Дутерте: Пях по заповед на Доналд Тръмп (видео)

  • 13 ноември 2017 10:03

  • 2962
  • 0
Родриго Дутерте: Пях по заповед на Доналд Тръмп (видео)
© gettyimages (архив)

Филипинският президент Родриго Дутерте пя на галавечерята на форума на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) в южния град Пасай, предаде Би Би Си.

Държавният глава на тихоокеанската островна страна направи дует с изпълнителката от своята родина Пилита Коралес по време на форума и демонстрира музикалните си способности пред представители на Индонезия, Малайзия, Сингапур, Тайланд, Бруней, Виетнам, Лаос, Мианмар, Камбоджа и Папуа-Нова Гвинея. Той след края на песента заяви пред публиката: изпълнението ни бе по заповед на върховния главнокомандващ на армията на САЩ – Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Срещата на АСЕАН е 31-ва подред. Форумът започна на 10 ноември, но основните събития са насрочени за днес и утре. Очаква се на форума да говори и генералният секретар на ООН Антониу ГутеришАнтониу Гутериш Антониу Гутериш е португалски политик. Гутериш е роден в Лисабон на 30 април 1949 г. в религиозно.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2962 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини