Екстра Нина на косъм от смъртта! Певицата пропътувала 4000 километра заради страх от самолети

  • 13 ноември 2017 08:50

  • 28305
  • 3
Екстра Нина на косъм от смъртта! Певицата пропътувала 4000 километра заради страх от самолети
©

Фобия от височини и страх от турболенция принудили фолк звездата Екстра Нина да пропътува над 4000 километра с личния си автомобил. За да пристигне на време за снимките на последния си проект „Mr. Президент”, с участието на Кристас Кесарас, на певицата й се наложило да тръгне с кола два дни по-рано от предвиденото.

Голямото разстояние не изплашило изпълнителката, напротив. Екстра Нина била съгласна да измине хиляди километри на четири колела, отколкото отново да се качи на самолет и да изживее ужаса от турболенцията, който оставил траен отпечатък в съзнанието й.

„Преди няколко години, на едно от задокеанските ми турнета, пътувах от лос Анджелис до Лас Вегас. Разстоянието със самолет беше едва 40 минути. Качихме се, всичко беше нормално и изведнъж ни хвана така силна турболенция – имах чувството, че всеки момент ще паднем и ще се разбием. След това няколко пъти са ме канили на участия и в Австралия, но винаги съм отказвала. Няма шанс повече да се кача на самолет” – разказва за преживяния ужас Екстра Нина и допълва – „Навсякъде пътувам само с колата си. Няма значение колко е голямо разстоянието, само да се стига до там по суша.

За радост на певицата до Испания, където били снимките на „Mr. Президент”, се стига и с кола. И така след два уморителни дни и хиляди изминати километри, Екстра Нина пристигнала във Валенсия, където с голямо нетърпение я посрещнал дуетният й партньор Кристис Кесарас. Младокът, който местните постоянно бъркат с латино звездата Maluma, има зад гърба си няколко успешни музикални проекта и се очертава като едно от новоизгряващите лица в музикалната сфера.

И на видеоклип като видеоклип – нямало как да мине и без забавни моменти, отговорник за които бил малкият Силвестър. Кучето харесало едни от обувките на Екстра Нина и, докато всички били улисани в снимки, Силвестър си ги похапнал.

Последвайте канала на

Novini.bg
28305 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.15 | 19:47

3
тая пача коя пък беши я понапишети по добре за биг брадър тез пачи са по- извесни по- важно е как са

2017.11.15 | 19:47

2
а, то има и за биг брадъл сори ама не видех

2017.11.13 | 14:02

1
'баси жълтурите сте станали...

Добави коментар

Водещи новини