Шефът на "Шейново": Ние помагаме на хората, не може да бъдем бити

  • 13 ноември 2017 08:30

  • 755
  • 0
Шефът на "Шейново": Ние помагаме на хората, не може да бъдем бити
©

Директорът на АГ „Шейново“ д-р Румен Велев се надява на справедлива присъда за Владимир Стоянов, който на 1 юли преби жестоко д-р Албена Гагова заради отказ да получи плацентата на новороденото си бебе.

"Случилото се в нашата болница се случи в "Пирогов" и на други места. Поставихме нови 20 камери на най-възловите места. Камерите не могат да ни предпазят от безумието, което съществува. Ние сме на работните си места да помагаме на хората, не може да бъдем бити за това нещо", настоя д-р Велев в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че са описани точно и ясно пораженията, които са нанесени на Албена Гагова. Тя отново е на работа, но по думите на д-р Велев е трудно психическото състояние толкова бързо да се стабилизира.

"Тези актове са много трудно доказуеми. Това обикновено става на 4 очи и на място където няма как да бъде заснето", отбеляза той..

Д-р Велев поясни, че се е срещнал с Владимир Стоянов 2-3 месеца преди нападението. Обвиняемият е поискал да получи достъп да изнася лекции в училището за бременни в болницата. Получил е отказал от д-р Велев, тъй като това са презентации с комерсиална цел и в "Шейново" няма такава практика.

"Впоследствие д-р Гагова ми се обади да ми каже, че този господин е в болницата, неговата съпруга ражда и аз съм резрешил да се предостави плацентата - нещо, което не е вярно", подчерта д-р Велев.

В друг разговор по телефона Стоянов е започнал да повишава тон, след което е нападнал д-р Албена Гагова, стана ясно още от думите му.

"Ние също сме хора, понякога сме твърде натоварени и не можем своевременно да обърнем внимание на пациентите. Всички трябва да бъдем по-търпеливи и по-човечни", завърши той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
755 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини