В този ден в нас се пробуждат скрити сили

  • 12 ноември 2017 06:31

  • 27959
  • 0
В този ден в нас се пробуждат скрити сили
© Pixabay

Днешният напрегнат аспект между Луната и Меркурий ще влияе като се леят прекалено много празни приказки, а в такъв момент винаги се казва повече отколкото трябва, затова призивът е към сдържаност и умереност. Логиката остава на заден план.

Луната е в опозиция към Нептун – води до мечтателност, разсеяност, сънливост. В такова състояние лесно може да се окажете под нечие влияние, затова избягвайте напористите хора. Ако изпитвате душевна неудовлетвореност, то тя ще ви доведе до тревога, безпокойство, тъга. При такъв случай се съберете в приятната компания на близки приятели и няма да ви е толкова самотно, направете нещо, което ви е приятно. Полезно е да се занимавате с музика или да я слушате. Това оказва целебно въздействие, снема психическото напрежение.

Луната е в знак Дева. Благоприятен период за обучение на децата в някакви умения и навици. Хората като цяло стават по-практични, рационални и трезво мислещи, изпитват подсъзнателно желание за поддържане на ред и чистота в мислите, действията и около себе си. Развитие на търговията на дребно. Време, в което човек се замисля за своето здраве и за режима си на хранене. Да се използват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Уязвими са нервната система, стомаха и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

24 лунен ден започва от 00:43ч и продължава целия ден е не по-малко активен, отколкото предните дни, но не толкова агресивен, а вече по-мек. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен. Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Можем да заложим фундамент за нови големи дела или да дадем второ дихание на започнатите вече.

Денят се счита за физиологически тежък. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, злоупотреба с алкохол. Храната трябва да бъде разнообразна. Полезно е сухото вино. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и за камъни в бъбреците.

Прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Секса се приветства, за количеството няма ограничения. Добрият и продължителен секс в този ден служи отлично като профилактично средство срещу много заболявания.

Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Аромат на деня е калуна. Привлича към човек благодатта на Мирозданието. Събира последствията на силния стрес, усмирява гнева, носи успокоение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
27959 0

Свързани новини

Водещи новини