Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари

  • 11 ноември 2017 06:38

  • 2138
  • 0
Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари
© Pixabay

Луната е в знак Лъв. Енергийният потенциал в това време е висок. Подходящо за приятелски срещи, флиртове. Време за благотворителност. Днес лесно се вземат пари на заем, но трудно се връщат. Денят предразполага към хазартност, лесно се харчат пари. Нарастват амбициите. Избягвайте да поучавате другите и да сте придирчиви. Уязвимо е сърцето, затова да не се натоварва. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

От 10:56 до 18:42ч Луната ще се движи на празен ход. Неефективно и неподходящо време за всякакви инициативи, от които бихте очаквали някакво развитие, резултати или придобивки в бъдеще. Характерното за периода е проваляне на плановете, закъсняване на срещи, забравяне за някой ангажимент. Неудачен период за шопинг и големи покупки.

В 18:42ч луната се премества в знак Дева.

23 лунен ден продължава през целия ден – напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Имайте самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели. Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми.

Това е кармичен ден. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Енергията на този ден е тежка и тъмна, и едновременно с това много мощна. Време, в което се проявяват агресивните инстинкти. Препоръчва се енергията да се отправя към мирни цели. Добре е да се разчистите с дълговете си, да завършвате започнатите дела, да оправяте стари грешки. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Този ден се отличава с висок енергиен заряд, но потока на енергията е крайно нестабилен. До самия предел е изпълнен както с активност, така и с агресия. По тази причина избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Неблагоприятно време за покупки.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Неподходящо време за сключване на брак. Семейства създадени в този период са обречени на спорове и скандали. Подходящо е за развод в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат бързо и по-безболезнено.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2138 0

Свързани новини

Водещи новини