Котка беше заподозряна в опит за убийство

  • 10 ноември 2017 21:01

  • 21772
  • 2
Котка беше заподозряна в опит за убийство
© Pixabay

Японската полиция започна разследване на опит за убийство на възрастна дама, но може да се окаже, че виновникът е бездомна котка, съобщиха БТА и АФП.

Дъщерята на Маюко Мацумото открила майка си окървавена в дома й в планински район в Южна Япония. Възрастната жена, която вече не може да говори, трябвало да получи спешна медицинска помощ, защото имала двайсетина дълбоки резки по лицето.

Заради сериозността на раните, полицията започнала разследване за опит за убийство. По времето на инцидента обаче нямало проникване с взлом в жилището. Затова разследващите предположили, че раните може да са одрасквания от котка. След като претърсили района, полицаите открили по една от бездомните котки в района човешка кръв.

Изследване ще покаже дали въпросната котка е нападнала възрастната жена.

Последвайте канала на

Novini.bg
21772 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
DOKTOR STEFANOV 22 POLIKLINIKA SOFIA

2018.01.26 | 10:44

2
AKO IMATE NUJDA OT PSIHIATRI4NA POMOSHT POTARSETE ME.NE OTLAGAITE.TRYABVA DA SI PIETE LEKARSTVATA DOKATO NE E STANALO KASNO?????????????

2018.01.26 | 10:44

1
Каква тъпотия! Не могат да различат одрасквания от котка, от разрези от нож! И много от котките драскат до кръв без да са агресивни, само си играят по-грубо. Невежи малоумници!

Добави коментар

Водещи новини