Харесайте facebook страницата ни

Шпагат на осмокласничка вдигна на крак полиция и Спешна помощ

© Getty Images

Шпагат между два чина предизвика неволен сблъсък между две осмокласнички от бившата Солунска гимназия „Св.Св. Кирил и Методий“ в Благоевград, която сега се нарича Национална хуматитарна гимназия.

Инцидентът, който вдигна на крак полиция и Спешна помощ, станал вчера в едно от междучасията, когато 13-годишна гимназистка решила да се похвали на своите съученици, че може да направи шпагат между два от чиновете в класната стая. Момичето тренирало отскоро бойни изкуства в благоевградския клуб по таекуондо и била уверена в резултата от демонстрацията си. Точно когато направила шпагата и вдигнала победоносно ръце, за да приема овациите обаче, по пътеката пред нея минала нейна съученичка. Тя била наведена над учебник и преговаряла урока за следващия час. Така неволно се блъснала в съученичката си и я съборила на земята. Последвали писъци и стенания, както и уплаха и извинения от другата страна.

Дежурният учител сигнализирал директора на гимназията Марин Митов, който веднага повикал полиция и Спешна помощ на тел. 112. Медиците установили, че болката на пострадалата гимназистка-таекондистка идва по-скоро от месечната й неразположеност, а не толкова от сблъсъка между двете съученички и последвалото падане от двата чина.

„Не е имало никакъв конфликт между двете съученички, никаква ръкопашна схватка, нито скубане и дращене. Момичето, което е блъснало неволно съученичката си е от Кочериново, така се е уплашило, че днес не е дошло на училище.

Бащата на пострадалото момиче пък посетил директора на гимназията и изрично обяснил, че няма никакви претенции към съученичката на дъщеря си.

Издадох заповед да се проведе инструктаж във всички паралелки в благоевградските гимназии“, каза за „Монитор“ Ивайло Златанов, шеф на Регионалния инспекторат по образование.
 

Коментари
Коментари (8)
Коментирай
Мт Гонтан (гост)
02.02.2018 | 09:05

Геноцид върху хората с всички новини. Няма читави сайтове. Бъгнати пендели

Рейтинг:
 
3
Nikola (гост)
15.11.2017 | 10:10

Като няма тогава за кво седиш в тоя сайт

Рейтинг:
 
0
Ох (гост)
29.01.2018 | 15:06

Да ми направи шпагат върху меча

Рейтинг:
 
6
Иво (гост)
02.02.2018 | 09:05

Мисля , че най-добре е да четем новини от конкуренцията, тук стана като в жълт вестник!!!

Рейтинг:
 
2
(гост)
02.02.2018 | 09:05

лошата работа е че при конкуренцията пък четеш само реклами

Рейтинг:
 
0
Куромагомедов (гост)
02.02.2018 | 09:05

...писъци и стенания...на баба ви фръчилото. Селските пръчки мечтаят за випппбрадор.

Рейтинг:
 
3
? (гост)
02.02.2018 | 09:05

Начи викаш ако пръднат в училище, директора като много интелигентен...ги праща при мутрите наречени съдии..за да им оберат всичките спестявания?!?

Рейтинг:
 
1
не син (гост)
02.02.2018 | 09:05

Невероятна новина ! Започнахте да ни занимавате с мензиса на тийнейджърките !

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар