Нинова към младежи: Никога не губете връзка с реалния живот

  • 10 ноември 2017 15:58

  • 943
  • 3
Нинова към младежи: Никога не губете връзка с реалния живот
© БСП

Вие сте млади, образовани, бъдещи лидери и политици. От вас ще зависят много решения за бъдещето на страната ни. Бъдете директни, прями и смели. Имайте позиции и ги защитавайте. Никога не губете връзка с реалния живот - това е най-опасното в политиката.

Това посъветва председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за младежи, които са част от стажантската програма на левицата "Опознай ни!", съобщиха от пресцентъра на БСП. По време на дискусия, която се проведе в Народното събрание, Нинова ги запозна с дейността на парламентарната група, направените предложения от БСП и желанието на левицата за преодоляване на неравенствата в страната.

Една от най-обсъжданите теми по време на срещата беше корупцията в страната. Нинова обясни, че след "Кумгейт" е започнала вълна от сигнали, получени в централата на партията. "Ще има вот на недоверие. Всяка система в България губи милиарди заради корупция. Тя е големият бич за страната“, категорична е Нинова. Според нея хората вече не се страхуват толкова и подават сигнали с доказателства, като застават с имената си зад тях.

Младежите поздравиха народните представители от БСП за инициативата "културен чек", с която се предвижда младите хора да имат по-голям достъп до българската култура и изкуство. На срещата присъстваха зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев, зам.-председателят на левицата Крум Зарков, секретарят на парламентарната група Кристиан Вигенин и евродепутатът Петър Курумбашев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
943 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
"социални" милионери учат младите

2017.11.11 | 05:17

3
По подразбиране: "И не губете връзка с реалната приватизация чрез РМД-та- това е най сладко в политиката"!

2017.11.11 | 05:17

2
Тръгни след бръмбар - да те закара на лайно....
stojan chadziev

2017.11.10 | 23:44

1
Ninova vie ste bogatite realisti,tova e vasijat socialistu4eski realizam,kato vi slusam imam 4uvstvoto 4e ste razbija mrasnata Vi mucuna.

Добави коментар

Водещи новини