Цветанов: 80 млн. европейци не работят с компютри, нужни са информационни компании (видео)

  • 10 ноември 2017 14:47

  • 1261
  • 2
Цветанов: 80 млн. европейци не работят с компютри, нужни са информационни компании (видео)
©

Според отчетената в ЕК статистика 80 млн. от европейските граждани в момента не познават и не работят с компютри и интернет. Затова един от основните акценти, които дискутирахме с еврокомисаря Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова, е да може да има повече възможности за информационни кампании, за да можем да предпазваме подрастващите от заплахите в киберпространството. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на вътрешната комисия в парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след съвместната среща на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и обществен ред, по външна политика, по европейските въпроси и контрол над европейските фондове и по транспорт с еврокомисаря по цифровата икономика и общество Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова.

Депутатите и еврокомисарят са се договорили за повече рутинни срещи с пряка насоченост към сигурността и въвеждане на цифровизацията в трудовия пазар. Било е споделено, че през 2020 г. над 90 на сто от всяко едно работно място ще бъде свързано с необходимата компютърна грамотност, ползване на интернет.

По време на срещата изразих удовлетвореността си от добрата идея еврокомисарят Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова да може да представи политиките и предстоящите решения, които ще се взимат от ЕК и ще станат ангажименти на националните парламенти. Обясних още, че става въпрос за 18 законопроекта, които трябва да бъдат разглеждани във времето на триото Естония-България-Австрия. От своя страна Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова благодари за богатата дискусия и подчерта, че България има уникален шанс по време на Председателството част от законодателните инициативи за цифровата икономика да бъдат приети, заяви Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1261 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Сантяго

2017.11.11 | 22:35

2
Доня Мария Еспиноза Коварубио Санчес де Лос Ланос Габриел и дон Педро Алварес де Фернандес и Ривера Хосе Мария де Цветанов. Благородници с чиста червена кръв.

2017.11.11 | 22:35

1
Да ви пикам на компютрите !!!! Цвъки знаеш ли че те са проклятието на 20 век ?????

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини