Доналд Тръмп: Азия е заложник на изкривените фантазии на севернокорейския диктатор

  • 10 ноември 2017 10:16

  • 1191
  • 2
Доналд Тръмп: Азия е заложник на изкривените фантазии на севернокорейския диктатор
© GettyImages/Gulliver

 В изнесена реч в рамките на срещата на върха на страните от Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество във Виетнам, държавният глава на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че държавите от региона не бива да живеят като „заложник“ на ядрените амбиции на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, които американският президент описа като „изкривени фантазии“, предава AFP, цитирани от агенция Фокус.

„Бъдещето на този регион и хората не трябва да бъде заложник на изкривените фантазии за насилствено завладяване и ядрен шантаж на диктатора“, подчерта лидерът на Белия дом.

В петък във виетнамския град Данинг бе открита юбилейната 25-та среща на Азиатско-тихоокеанско икономическо сътрудничество (АТИС).

В следващите дни лидерите на 21 икономики ще обсъдят ключови въпроси за развитието на Азиатско-Тихоокеанския регион като устойчивия ръст, търговията, протекционистките тенденции и проблемите със сигурността.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1191 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.10 | 21:46

2
Русофили! Никога не забравяйте, че само 7 дни след като мъдрия бай Тошо падна от власт #наТазиДата, улиците бяха задръстени със соросоиди, юрогеюви и илюминати!

2017.11.10 | 21:45

1
Браво Тръмпи! Добре разиграваш театрото, ако Хилъри беше станала президент, досега да беше настъпил ядреният апокалипсис! Личи си, че си бизнесмен от класа, без ирония!

Добави коментар

Водещи новини