Харесайте facebook страницата ни

Жестоки скандали в парламента. Нинова и Цветанов в спор кой е по-страхлив (видео)

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила нарушава системно Конституцията и законите на страната. Той системно руши институциите в страната. Той зачерква Народното събрание като институция в страната. После не се сърдете, че сме с най-ниското доверие в страната. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила от трибуната на парламента.

Тя напомни, че предложенията за нов министър се правят от премиера и тъй като това не е направено, е нелегитимно.

„Той е страхлив. Защо не е тук да отговаря на въпроси? Винаги, когато стане напечено той се крие. Защо посочихте министър Петров за министър, след като от март месец знаете за прокурорски проверки срещу него?“, обърна се тя към Бойко Борисов и допълни, че знае, че той я гледа в момента. „Това е още един елемент от лицето на Бойко Борисов. За вас конфликтът на интереси няма никакво значение. Дори му давате висок пост“, отбеляза лидерът на опозицията.

„След подадената оставка казахте, че той е станал жертва на лобита. Г-н Борисов, защо приехте тази оставка и чий интерес обслужихте с нея? Затова го няма тук, защото трябва да каже. Вие не предлагате нищо с кандидатурата на Ананиев? Той и сега е в Надзорния съвет на НЗОК и не се е порменило нищо. За 8 години сте сменили 7 министри на здравеопазването. Какво показва това - кадрова немощ? Решенията не се взимат не в интерес на пациентите, а на лобитата“, отбеляза Корнелия Нинова.

„Това, което се случва е моделът на управление на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов“, изтъкна тя.

Последваха реплики от страна на ГЕРБ. Даниел Кириловне изрази учудването си от това на какво се основават обвиненията й. „В Конституцията е посочено, че предложение може да се направи и от излъчен представител от премиера. Затова решението е законно. Да не се спекулира“, призова тя

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила добави: „Вие винаги представяте нещата толкова поплулистко, че да ви вярват във вашата ПГ. Когато вие толерирате ваши народни представители това е страх. Вие не можете да вземете ясно и аргументирано решение. Да наричат Бойко Борисов страхливец е смехотворно. След изказването на проф. Иво Христов, който беше един радетел на демокрацията, отиде в другата крайност и стана антиевропеец. Вие ни тикате да излезем от ЕС. Ето това е страх и липса на политическа позиция, за да се разграничите от такива народни представители.

ПП ГЕРБ са хората, които са смели и ще продължат със същия устрем да управляваме страната“, категоричен беше Цветан Цветанов.

Нинова отвърна, че ако трябва да отговори по същия начин, би казала: „С каква смелост взехте решение за Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той завършва висшето си ... към профила и Антон Тодоров. Дайте да не си мерим смелостта. Тази изпълнителна власт да уважава законодателната власт“.

Коментари
Коментари (11)
Коментирай
(гост)
13.11.2017 | 18:40

Модератора е едно скапано герберско лайно като тоя Златев !!

Рейтинг:
 
3
(гост)
13.11.2017 | 18:40

Тиквите с досиета в Европол.

Рейтинг:
 
11
(гост)
13.11.2017 | 18:40

Депардио, Стивън Сегал пожелаха руско гражданство, Орнела Мути иска да остарее в Русия, а седесарските педали искат в прерията.

Рейтинг:
 
9
(гост)
13.11.2017 | 08:31

При Тошо Балканските народи нападаха ЦУМ в събота и неделя, а след Костов търговията е с 5 милиарда загуба.

Рейтинг:
 
9
Демокрация (гост)
13.11.2017 | 18:40

При Тошо: яйце 10ст, хляб 30ст, билет 6ст, парно 10лв, ток 5лв, вода 2лв. След Костов: яйце 40ст, хляб 1.30, билет 1.60, парно 200лв, ток, 30лв, вода 30лв.

Рейтинг:
 
13
Арогантно лайно (гост)
13.11.2017 | 18:41

Цветанов: " Какъв вот на недоверие при тези отлични резултати."

Рейтинг:
 
11
Пл.Стефанов (гост)
13.11.2017 | 08:32

Гледайте ги тези тъпанари с какво се занимават!Вместо да се опитат да подобрят живота на изоставените от всички,жители на по-голямата част от територията на тази клета страна,те се чешат помежду си в това,в това сборище,наречено парламент.Абсолютни престъпници!

Рейтинг:
 
3
(гост)
13.11.2017 | 18:41

нещастницата на мавъра какво се е разциврила, мъчно у е за времената на мавъра и приватизациите, комунистически дяволски изчадия

Рейтинг:
 
12
stojan chadziev (гост)
12.11.2017 | 10:13

Podpuchlena stara brantija,nejnite provokacii sa prodiktuvani ot drugo mjasto,koeto dobre plasta.

Рейтинг:
 
4
(гост)
13.11.2017 | 18:41

Наглостта на червените блядове е безкрайна, като техните мераци за кражби!

Рейтинг:
 
17
миии (гост)
13.11.2017 | 18:41

червена кобра,освен да съска за друго не става!!!!!

Рейтинг:
 
18
 
Добави Коментар