Сидеров: Така демонтирахме тоталитарната система, че се срути и затрупа всички

  • 10 ноември 2017 09:29

  • 6525
  • 6
Сидеров: Така демонтирахме тоталитарната система, че се срути и затрупа всички
© Канал 3

Така демонтирахме тоталитарната система, че тя се срути и затрупа всички. С мръсната вода изхвърлихме и бебето. Това каза в декларация от името на ПГ на Обединените патриоти председателят на групата Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по повод 28-та годишнина от падането на комунистическия режим у нас.

По време на тоталитаризма нямаше редица свободи, като например свободата на словото и свободата да се пътува, но пък сега някои от тези свободи са свързани с финансови възможности, каквито много българи няма. Пълно щастие няма, добави той.

Под натиск отвън и с помощ отвътре държавата се водеше към разруха. Една от първите грешки, която трябва да поправим е да не слушаме чужди посланици. Мисля че Патриотите имат положително влияние в кабинета в това отношение, подчерта Сидеров.

Все още няма анализ на грешките, които направихме по време на прехода. Отвън ни се внушаваше, че всичко трябва да се приватизира, тъй като държавата е лош стопанин. Сега правим така, че да докажем, че държавата е добър стопанин и ще направим ревизия на грабителската приватизация. Това се натрупа като престъпление, за което няма наказание. Сега управляващата коалиция стига до извода, че трябва да има разследване. Но за 6 месеца, дори за 6 години няма как да се поправят престъпленията, извършени за 28 години. Спортът хулене заради самото хулене направи така, че преходът е неуспешен. Нека сега поправим грешките, които извършихме, за да бъдат синовете и внуците ни на по-чиста територия, каза още Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6525 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Демократ

2017.11.15 | 16:55

6
много тих стана той и сидерастите :)))
Христо

2017.11.15 | 16:55

5
Ей пудел, ти първо кажи колко милиона лапна за катарзиса от "Бойко-курво" до "Бойко е велик".
Ввв

2017.11.15 | 16:55

4
Воленчо,курво продажна,марш в психодиспансера!!!
Жори

2017.11.14 | 17:18

3
Ами ако не знаете той има 8 / осем/ броя наказателни дела приключени с наказание "пробация" . Знаете ли какво означава това - ай е гъкнал или шавнал ще ги лежи в затвор . Ето така противниците стават послушни и сговорни .

2017.11.10 | 23:36

2
Само да не пропуснете нещо от ревизията на приватизацията!

2017.11.10 | 16:18

1
izlygahte ni vsichki koito glasuvahme za vas vie ne ste patrioti , vie ste po golemi prodajnici ot GERB ... merzavci ... do vchera revahte za zlatnite mini i tn , za prestypnata privatizaciq i tn. .... dolni utrepki ste vsichkite

Добави коментар

Водещи новини