Боил Банов: 45 млн. лева струва ремонтът на НДК и се радвам, че успяхме да се вместим в него

  • 09 ноември 2017 09:40

  • 1532
  • 1
Боил Банов: 45 млн. лева струва ремонтът на НДК и се радвам, че успяхме да се вместим в него
© Novini.bg

Редовно идвам на проверка в НДК. Въпреки това винаги човек има усещането, че темпът може да е по-добър. Това каза министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за в ефира на БТВ.

Мраморните стълби са съхранени, белите плочки отговарят на всички изисквания толкова хора да минават през тях“, обясни Банов.

Той показа и зала 3, в която ще се провеждат всички събития по време на европредседателство на Съвета на ЕС. "Тя вече е годна. 2000 човека могат да се съберат. Залата отговаря на всички условия и на световните стандарти. Изглежда като една сериозна европейска зала. Има бюра, маси, фотьойли - цялата мебелировка е взета съхранена и готова да бъде разположена. Запазен е стилът, идеята за НДК", каза министърът.

Красивите пана, произведения на изкуството, са реставрирани и също съхранени добре. "На 1 декември ще сме в състояние да извършваме последни проби на техниката", обясни Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за.

„45 млн. лева струва ремонтът на НДК и се радвам, че успяхме да се вместим в него. Тези пари идват от държавния бюджет“, каза още Банов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1532 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.11.09 | 10:55

1
шибан комсомолец....нямат край тези отрочета...

Добави коментар

Водещи новини