Луната се движи на празен ход. Вижте какво не трябва да правите днес

  • 09 ноември 2017 06:04

  • 16412
  • 0
Луната се движи на празен ход. Вижте какво не трябва да правите днес
© Pixabay

Луната е в знак Рак. Капризи, неустойчиво настроение, засилена чувствителност. Хората са по-емоционални, възприемчиви и раними от друг път. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха, млечните жлези и дванайсетопръстникът. Не трябва да се правят никакви операции в тези области. Всичко това до 14:30ч. След това Луната преминава в огнения знак Лъв и се създава нов фон.

През първата половина на деня (от 07:15 до 14:30ч) Луната ще се движи на празен ход. Това време се явява неефективно и неподходящо за всякакви инициативи, от които бихте очаквали някакво развитие, резултати или придобивки в бъдеще. Характерното за него е проваляне на плановете, проваляне или закъсняване на срещи, забравяне за някой ангажимент. Не се препоръчва посещение на лекар, да се правят медицински изследвания и анализи, операции. Неудачен период за шопинг и големи покупки.

21 лунен ден продължава днес до 22:29ч – ден е за активни и решителни действия по пътя към достигане на висшите цели, творчески подем и вдъхновение, но бъдете внимателни при финансовите операции. Енергията на това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Ден за смели и рисковани постъпки. Ако упорствате, всичко ще ви се получи. Отличен момент за предприемачество, търговия, пътуване. Благоприятен ден за постигане спокойно състояние на духа чрез преосмисляне и преоценка на ценностите във вашия живот. Уединението сега не е желателно. В свободното време не стойте у дома, активно общувайте с хората. Денят е хубав за романтични и любовни връзки, за интимен живот, за укрепване на съпружески и делови партньорства, за укрепване на стари приятелски отношения, за компании. Ефективни са молитвите за защита от неприятели. Ако се появи болест в този ден, необходимо е веднага да се започне лечение.

Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.
Необходимо е този ден да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, продукти съдържащи животинска мазнина. Старайте се да не се поддавате на раздразнението.

Сексът сега трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните, еднообразни и нови полови отношения.

Подстрижката - Денят е подходящ за тази цел, но тъй като споменахме вече, че Луната се движи по празен ход, то правете го след14:30ч.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.

22 лунен ден започва в 22:29ч и продължава до 23:36ч на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
16412 0

Свързани новини

Водещи новини