Актриса обвини Ед Уестуик в изнасилване

  • 08 ноември 2017 18:44

  • 6987
  • 2
Актриса обвини Ед Уестуик в изнасилване
© Getty Images

Актрисата Кристина Коен обвини колегата си Ед Уестуик в брутално изнасилване. 27-годишната красавица, която се разписа с участие в сериала Ladies Like Us, се мотивира от скандалите за сексуален тормоз, които разтърсиха Холивуд и реши да излее своята мъка, пише "Монитор".

Коен разказа във Фейсбук как преди три години е отишла в дома на звездата от „Клюкарката“, заедно с продуцент, с когото е била във връзка. Екранният Чък Бас предложил да направят тройка и въпреки нейното нежелание, приятелят й я помолил да остане още малко.

„Бях заспала в стаята за гости, когато усетих, че Ед прониква с пръсти в мен. Казах му да спре, но той беше силен. Борих се с всички сили, но той сграбчи лицето ми и каза, че иска да ме ч**а. Бях парализирана и уплашена, а той ме изнасили“, написа във Фейсбук тя. Кристина оправда дългото си мълчание с факта, че получила заплаха – ако разкаже на някой, да забрази за кариерата си. По това време майка й умирала от рак, което допринесло за депресията й след случката.

Уестуик пък увери феновете си, че цялата история е измислица. „Не познавам тази жена. Никога не съм посягал на жена по какъвто й да е начин. И със сигурност никого не съм изнасилвал“, заяви в Инстаграм актьорът.

Последвайте канала на

Novini.bg
6987 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ай Стига

2017.11.09 | 22:01

2
Три години и е държало влага и сега се е сетила защо
Петя

2017.11.09 | 22:01

1
И аз бях изнасилена от него от Ед Уестуик влачи голямо чудовище 24см Кур после ме шиха разчекна ме оххххх

Добави коментар

Водещи новини