Джони Холидей се бори с рака и се чувства добре

  • 08 ноември 2017 08:37

  • 2920
  • 0
Джони Холидей се бори с рака и се чувства добре
© Getty Images/Guliver

Джони Холидей се чувства добре и се бори със заболяването си, заяви неговият мениджър Себастиен Феран, отговаряйки на въпроси по повод тревожните слухове за френския рокаджия, засегнат от белодробен рак, предаде Франс прес.

"Той се чувства добре. Както всички знаете, Джони е засегнат от белодробен рак, подложил се е на лечение, бори се със заболяването и отново ще има публични изяви", заяви Феран на пресконференция, организирана във връзка с промоцията на диска "On a tous quelque chose de Johnny", който трябва да излезе на 17 ноември.

Мениджърът не уточни кога рокаджията ще има отново публични изяви. "В момента Джони записва албум, който скоро ще бъде финализиран", припомни Феран. Той се надява, че дискът ще бъде издаден следващата година. Запитан за следващото турне на 74-годишния Холидей, което бе обявено това лято, мениджърът каза: "Ясно е, че турне ще има, но може би не непременно през 2018 г. През цялата му кариера не е имало повече от двегодишна пауза между края на едно негово турне и началото на следващото. Той изнесе концерти през 2017 г. Изнасянето на шоута през 2018 г. все пак би било малко самонадеяно от негова страна."

Последвайте канала на

БТА
2920 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини