Харесайте facebook страницата ни

Кабинетът се изнася в Брюксел

© Булфото (архив)

Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила и българското правителство ще бъдат на работно посещение в Брюксел днес. Там ще проведат съвместно заседание с Колегиума на комисарите по повод предстоящото ротационно председателство на България на Съвета на Европейския съюз през първата половина на 2018 г. и подготовката по него, каквато е установената през годините практика.

Предвижда се двустранна среща между министър-председателя Бойко Борисов и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 ... към профила , а всеки министър ще проведе и индивидуална среща със съответния еврокомисар хомолог. В рамките на пленарна среща между представителите на българското правителство и комисарите ще бъдат представени приоритетите на България по време на първото й председателство на Съвета на ЕС. Акценти в разговорите ще бъдат темите от европейския дневен ред, които ще бъдат и във фокуса на Българското председателство.

След проведените срещи министър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер ще дадат съвместна пресконференция в 14,15 часа местно време, съобщават от правителствената пресслужба.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
(гост)
08.11.2017 | 19:10

И, дан са връщати ей!!!!!

Рейтинг:
 
1
(гост)
08.11.2017 | 19:09

Сборище на гей мислещите

Рейтинг:
 
1
(гост)
08.11.2017 | 19:10

Най добре да се изнесат в Северна Корея и да не се връщат!

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар