Днес можете да постигнете могъщество

  • 08 ноември 2017 06:17

  • 10280
  • 0
Днес можете да постигнете могъщество
© Pixabay

Луната е в знак Рак. Проявлението на Луната в този период се характеризира с загриженост и взаимна отдаденост. Капризи, неустойчиво настроение и претенции от неоправдани очаквания.

Луната в кардинален знак носи потребителски характер и ако в такъв ден получите грижи, внимание, подарък, то непременно също трябва да „разплатите”. Външните събития отстъпват на втори план, а на първо място се оказва нашият вътрешен свят. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Не трябва сега да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

20 лунен ден продължава днес до 21:23 часа – Символ на деня е Змиеносец /орел с крокодилска опашка/. Ден на духовното преображение, умението да видите от “височина” преживения лунен месец, последните събития от вашия живот. Луна в 20-ти лунен ден дава много енергия на хората, която те трябва да я употребят за преображение на своята личност, за духовното си израстване. Не случайно духовните учители казват да се гледат не вещите, а връзката между тях и тогава ще ви се открие истината. Прекрасен период за медитация и духовно съзерцание. Ако добре познавате космическите закони, можете да постигнете могъщество. Удачен ден за всякакви дела в обществото, стимулира се красноречието и силата на убеждението с думи. Настроението се подобрява. Ден за самоизцеление.

Ден за колективна работа, борба за справедливост, спазване на законите. Подходящо е за веселие и снемане на преумората. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване. Има и ситуации, които ни правят нещастни и не зависят от нашия избор (поне така изглежда), но тогава трябва да се смирим и понесем безропотно това, което съдбата ни поднася. Мъдрият човек винаги казват ще намери утешение, знаейки, че после отново ще изгрее слънцето. Ден, в който можете да вземете важни решения.

Отношения – По своята природа е твърде комуникативен период и се използва за нови запознанства, започване на приятелски връзки или посещения и т.н. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка.
Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят.

Секс - Сексуалните отношения могат да останат предишните. Не е необходимо да внасяте нови елементи. Просто се ограничете с качествен секс. Старата любовна техника е по-добра, отколкото някоя нова. Главното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно.

Бизнес - Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Подходящо е да се обръщате с въпроси към началството, стига да не занимавате вашите началници напразно.

Подстрижка – стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или подрежете милиметър от някой кичур. Това съществено ще се отрази на вашето сегашно и бъдещо състояние. Не се препоръчва боядисване на косата.

21 лунен ден започва в 21:23 часа и продължава до 22:29 часа на следващия ден

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
10280 0

Свързани новини

Водещи новини