Днес всички ще са в лошо разположение на духа

  • 06 ноември 2017 06:41

  • 5474
  • 0
Днес всички ще са в лошо разположение на духа
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци. Един добър ден за комуникативните и мобилни хора. Днешният ден ще бъде наситен с информация и комуникация от всякакъв вид - телефон, SMS, интернет, общуване на живо. Подходящо е за пътуване и командировки, за ходете на гости.

Спокойните хора могат да се почувстват уморени и раздразнени от общата суета, а общителните и активни хора ще почувстват прилив на жизненост. При тях всичко ще се получава бързо и лесно. Уязвими са плещите, раменете, ръцете и пръстите на ръцете, нервната система и дробовете.

18 лунен ден продължава днес до 19:26 ч – Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Лесно се попада под чуждо влияние. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Появява се желание да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии. Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, сауна, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. Препоръчва се по-малко да се спи.

Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува.

Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че така душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата.

Работа и бизнес – Време за спокойна работа, плавен преход от почивка към трудова работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят. Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Подстрижка - Денят е идеален за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация. Химически оформените къдрици ще запазят формата си за по-дълго време. Ако косата ви е естествено чуплива, то подстригването ще оформи плавни къдрици, а косата ви ще придобие допълнителен блясък и обем. Ако обаче сте с прави и тънки коси, отложете посещението във фризьорски салон за друг ден.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

19 лунен ден започва в 19:26 ч и продължава до 20:21ч на следващия ден.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5474 0

Свързани новини

Водещи новини