Twitter взима мерки, след като служител деактивира акаунта на Тръмп

  • 04 ноември 2017 07:23

  • 1898
  • 0
Twitter взима мерки, след като служител деактивира акаунта на Тръмп
© pixabay.com (архив)

Социалната мрежа Twitter обяви, че е въвела защитни мерки, след като неин служител за кратко деактивира акаунта на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде БТА, позовавайки се на АФП.

Превантивните мерки имат за цел "да се избегне повторение на случилото се", съобщи компанията, която увери, че приема станалото съвсем насериозно. Около 19.00 ч. местно време (23.00 ч. по Гринуич) в четвъртък посетителите на страницата @realDonaldTrump биваха посрещнати от съобщението: "Съжаляваме, тази страница не съществува." Според Туитър прекъсването на достъпа е продължило 11 минути.

Отначало социалната мрежа заяви, че акаунтът на Тръмп е бил деактивиран поради човешка грешка. Впоследствие тя се поправи и каза, че действието е извършено нарочно от неназован служител в последния му работен ден в компанията. Личната страница на Тръмп @realDonaldTrump е предпочитаното средство за комуникация на американския президент и има над 41,7 милиона абонати. Тръмп има и официална страница @POTUS с над 20,9 милиона абонати, но я ползва рядко.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1898 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини