Audi с нов модел на всеки три седмици догодина

  • 03 ноември 2017 11:08

  • 4485
  • 0
Audi с нов модел на всеки три седмици догодина
© Audi

В своя не дотам интересен финансов отчет за изминаващата 2017 година, Audi даде и обещанията си за следващите 12 месеца, които изглежда, че ще бъдат напрегнати и съпроводени с доста събития.

Според плановете си производителят от Инголщад трябва представя нова кола на всеки три седмици, което по груби изчисления означава приблизително 17 нови автомобила с четирите кръга на капака. В изявлението си компанията не дава много детайли, но е логично, че част от тези нови автомобили ще бъдат производни на вече съществуващи модели. Връх в SUV семейството на Audi се очаква да стане Q8, увеличавайки вече разширената гама. По-късно през годината пък ще бъде представен и напълно електрическият E-Tron.

Audi Sport пък вече обяви нови RS модели и почитателите на немския конструктор имат големи шансове да видят RS Q5 в даден момент догодина. Все още на вълна големи автомобили, през 2018-а ще видим и чисто новият Q3. Ако можем да се позовем на шпионски снимки от началото на август тази година пък, се очаква бял свят да види и RS5 Sportback.

2018-а ще бъде и годината, през която компанията ще представи новото поколение А6, като наскоро направи същото с А8 и А7 Sportback. Очаква се също така да бъде видян новият A1 към края на идната година и R8 – отново позовавайки се на изтекли в социалните мрежи снимки.

Последвайте канала на

Антония Симова
4485 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини