Караянчева: БСП написаха алтернативния си бюджет напреки и на инат (видео)

  • 03 ноември 2017 10:19

  • 2546
  • 3
Караянчева: БСП написаха алтернативния си бюджет напреки и на инат (видео)
© Булфото (архив)

Алтернативният бюджет на БСП е написан напреки, написан е на инат.

Това заяви пред камерата на Канал 3 Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ и заместник-председател на НС. "Няма как да правиш алтернатива на нещо, което не си видял - нашият бюджет още не беше излязъл в нашия сайт, те не знаеха какво предлагаме ние. Те много добре знаят, че между първо и второ четене могат да правят предложения, ако са смислени, може да ги приемем. Но не и ако са популистки, просто защото те така искат", каза още тя.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на добави, че след дебатите и гласуването на бюджета, НС ще гледа на второ четене антикорупционния закон на ГЕРБ. "Имаме много работа, ако се наложи, ще работим извънредно. Мисля, че до края на годината ще гледаме антикорупционния ни закон на второ четене след бюджета. Имаме и ангажимент, госпожа Цецка Цачева каза, че трябва да бъде приет до края на годината. В крайна сметка другата година ни предстои много важно изпитание (европредседателството б.ред.) и ще можем да се похвалим с приет проект. Това е политическата воля, която ГЕРБ предлага", категорична беше тя.

За вота на недоверие, подет от БСП, Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на смята, че дебатите по него са добър повод ГЕРБ да рекламира постигнатото от властта. "Вотът на доверие е нормално нещо в демократичните държави, това е право на опозицията, а за нас е повод за реклама на свършеното от нас. С интерес гледам какво правят БСП напоследък, вижте какво става с кмета на Батак. Колкото и да се отричат от него, през 2015 г. в СИК той е записан от БСП", разкри зам.-председателят на НС.

Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на смята, че нагнетяването на напрежението между ГЕРБ и БСП не помага на никого. "Ние не искаме нагнетяване на напрежението, мисля, че и колегите узряха в тази посока. Когато има сигнал за някого, има съответните компетентни органи. Едно обвинение, хвърлено в пространството, ако се окаже клюка,какво става после - този човек е омърсен завинаги. От това, което чувам в последните няколко дни, май нещата около здравния министър не са така, както бяха описани. Професор Николай Петров е един достоен лекар, ако има нещо, нека компетентните органи да се произнесат", призова тя.

Противоречията, които имат ГЕРБ и ОП във връзка с бюджета, ще бъдат разрешени помежду им в залата. "Когато става дума за две партии с различни идеологии, е нормално да има разминавания и противоречия, но сме се разбрали, че ще намираме решенията в зала. Иначе това е добър повод по време на бюджет да се говори за вот на недоверие. Много често госпожа Нинова развяваше от трибуната тези обещани от Патриотите 300 лв. минимална пенсия, като ги обвиняваше в неизпълнение на обещанията им", завърши Караянчева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.11.04 | 08:15

3
Тъпа фитка.Много,много тъпа.

2017.11.04 | 06:23

2
Дрън ,дрън !!! Вие скапаните гербери и идеология !!!! Знаете ли значението на тая дума ??????

2017.11.03 | 19:25

1
Тази ми действа на психиката о особено на съня ми . Нощем се стряскам да не говорим за желанието ми за секс

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини