Корнелия Нинова: БСП ще продължи да се бори за преизчисляване на всички пенсии (снимки)

  • 02 ноември 2017 14:20

  • 3553
  • 4
Корнелия Нинова: БСП ще продължи да се бори за преизчисляване на всички пенсии (снимки)
© БСП

Лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и народните представители от левицата подкрепиха протеста на пенсионери от цялата страна пред Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Чрез вас тук говорят милиони пенсионери, които днес живеят в крайна бедност, в недоимък и в невъзможност да посрещнат най-насъщните си нужди. На ваша страна сме. Вие сте достойни хора и заслужавате достойни старини", заяви Нинова.

Тя подчерта, че левицата винаги ще се бори за преизчисляване на всички пенсии. Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за уверява, че това не са обещания на опозиционери, които няма да го изпълнят в управление.

Тя е припомнила, че това е правено през 2008г. и преизчисляването на всички пенсии тогава е довело до значителното им увеличаване. По думите й БСП ще се бори и за Закон за възрастните хора, който да гарантира достойна, социална, активна позиция и живот на пенсионерите.

Според Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за всички политици би трябвало да са при пенсионерите и да заявят, че ще се погрижат за техните старини, защото са им важни като родители, като хора, които са градили.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3553 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.11.03 | 18:43

4
следа като бсп окраде хората ще се бори за да ги окраде още

2017.11.03 | 18:43

3
А казва ли другарката от къде ще вземе за даде пари. И с кого ще се бори?
23

2017.11.03 | 18:42

2
Тъпа алчна курва стига си крала нагла бълха
някой си

2017.11.03 | 18:42

1
Корнелче ти каза ли и ,че играеш с нарко трафикантив един отбор и се гласиш да върнеш турците във властта ? А каза ли и ,че си имаш дилър на ромски гласове който роми мачкат възрастните а ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини