Харесайте facebook страницата ни

Корнелия Нинова: БСП ще продължи да се бори за преизчисляване на всички пенсии (снимки)

© БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова и народните представители от левицата подкрепиха протеста на пенсионери от цялата страна пред Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

"Чрез вас тук говорят милиони пенсионери, които днес живеят в крайна бедност, в недоимък и в невъзможност да посрещнат най-насъщните си нужди. На ваша страна сме. Вие сте достойни хора и заслужавате достойни старини", заяви Нинова.

Тя подчерта, че левицата винаги ще се бори за преизчисляване на всички пенсии. Корнелия Нинова уверява, че това не са обещания на опозиционери, които няма да го изпълнят в управление.

Тя е припомнила, че това е правено през 2008г. и преизчисляването на всички пенсии тогава е довело до значителното им увеличаване. По думите й БСП ще се бори и за Закон за възрастните хора, който да гарантира достойна, социална, активна позиция и живот на пенсионерите.

Според Корнелия Нинова всички политици би трябвало да са при пенсионерите и да заявят, че ще се погрижат за техните старини, защото са им важни като родители, като хора, които са градили.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
някой си (гост)
03.11.2017 | 18:42

Корнелче ти каза ли и ,че играеш с нарко трафикантив един отбор и се гласиш да върнеш турците във властта ? А каза ли и ,че си имаш дилър на ромски гласове който роми мачкат възрастните а ?

Рейтинг:
 
1
23 (гост)
03.11.2017 | 18:42

Тъпа алчна курва стига си крала нагла бълха

Рейтинг:
 
1
(гост)
03.11.2017 | 18:43

А казва ли другарката от къде ще вземе за даде пари. И с кого ще се бори?

Рейтинг:
 
1
(гост)
03.11.2017 | 18:43

следа като бсп окраде хората ще се бори за да ги окраде още

Рейтинг:
 
2
 
Добави Коментар