Правителствата на България и Република Македония ще заседават в Струмица

  • 02 ноември 2017 11:19

  • 1775
  • 1
Правителствата на България и Република Македония ще заседават в Струмица
© Булфото (архив)

Правителствата на България и Република Македония ще проведат съвместно заседание на 23 ноември в Струмица, съобщиха от правителствената пресслужба.

На него ще бъдат обсъдени теми от взаимен интерес, а фокусът на разговорите ще бъде поставен върху напредъка в добросъседските отношения между България и Република Македония. Заседанието на двете правителства ще завърши с поднасяне на цветя на паметника на президента Борис Трайковски (1999-2004 г.).

Съвместното заседание е продължение на добрия диалог и партньорство между двете страни. Провеждането му беше договорено по време на официалното посещение на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в Скопие в началото на август, когато беше подписан Договорът за приятелство, сътрудничество и добросъседство между двете държави.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1775 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2017.11.04 | 10:33

1
Със всички съседни държави трябва да се поддържат добри отношения. Включително с Русия и Турция. Затова вместо бойни самолети са нужни големи заплати и пенсии.

Добави коментар

Водещи новини