Главните признаци, които издават съпружеската изневяра

  • 01 ноември 2017 10:47

  • 10507
  • 0
Главните признаци, които издават съпружеската изневяра
© Pixabay

Австралийски експерт посочи главните признаци на съпружеската изневяра – те включват извънредна загриженост за външния вид, особено внимание към смартфона, ирационално поведение и по-често теглене на пари от банкомата, пише в. "Дейли мейл".

Изданието цитира наблюденията на австралийския експерт Дейвид Кинг. По правило кръшкащият мъж започва да отделя по-голямо внимание на външния си вид. Той по-често се бръсне, сменя гардероба си и набляга на парфюмите.

Той отделя повече време на смартфона си и по правило блокира достъпа до него с парола.

Когато мъжете изпитват вина, те лесно изпадат в състояние на гняв, твърди Кинг. Кръшкачите използват този способ, за да излязат от дома.

Тяхното поведение става доста ирационално. Задържат се по-продължително време на работното място или на разходки, като си измислят различни оправдания.

Експертът изтъква, че изневеряващият съпруг може да бъде заловен по повишената му активност в социалните мрежи и най-вече по тегленията му от банкомата.

Дейвид Кинг от 20 години е ръководител на компанията "Липстик инвестигейшънс", специализирана в разкриването на съпружески изневери. Нейните агенти използват наблюдение и проследяване на заподозрените със скрити камери.

Последвайте канала на

БТА
10507 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини