На закрито заседание парламентът ще ратифицира Техническото споразумение между България и НАТО

  • 31 октомври 2017 19:26

  • 1287
  • 4
На закрито заседание парламентът ще ратифицира Техническото споразумение между България и НАТО
© Novini.bg

На закрито заседание парламентът ще ратифицира Техническото споразумение между правителството на България и Върховното главно командване на Обединените въоръжени сили на НАТО в Европа относно осигуряването на поддръжка от страната-домакин на дейности на съюзнически сили в контекста на Съвместните сили с много висока степен на готовност като точка първа за петък, предвижда седмичната проектопрограма на Народното събрание.

Като първо за месеца заседание, по силата на правилника, депутатите от ГЕРБ предлагат второ четене на изменения в Закона за публичните финанси, а ПГ на "БСП за България" - първо гласуване на допълнение в Закона за лечебните заведения.

ПГ "Обединени патриоти" на свой ред - внася за първо гласуване промени в Закона за гражданската регистрация - продължение както и ПГ на ДПС.

Проектът включва първо гласуване на изменения в Закона за насърчаване на заетостта и на второ - в Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.

Предвижда се също второ четене на изменения в Закона за интеграция на хората с увреждания, както и първото четене на промени в Закона за Комисията за финансов надзор.

Програмата предвижда и второто гласуване на изменения в Кодекса за социално осигуряване.

Депутатите ще гласуват и отчет за осъществяване на процеса на приватизация и следприватизационен контрол през периода 1 януари - 30 юни 2017 г. на Агенцията за приватизация.

В петък е редовният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1287 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Тръба

2017.11.01 | 10:39

3
"Народното" събрание, заедно с "народните" представители в него ще обсъждат войната с Русия при закрити врати. !!!МНОГО ВИСОКА СТЕПЕН НА ГОТОВНОСТ!!! Носете новите си дрехи, малко ни остава.

2017.11.01 | 10:40

4
а аз се чудех защо храната започна да изчезва , а напълниха рафтовете с никому ненужни боклуци

2017.11.01 | 10:39

2
посрещат окупатора с хляб и сол, цената ще я платят милиони на източния фронт
фифи

2017.11.01 | 10:39

1
Продажбата на националните интереси не може да се прави открито.Хора, спомнете си 1941г.

Добави коментар

Водещи новини