Актрисата Роуз Макгауън със заповед за арест

  • 31 октомври 2017 14:42

  • 3251
  • 1
Актрисата Роуз Макгауън със заповед за арест
© Getty Images/Guliver

Полицията в САЩ е получила заповед за арестуването на американската актриса Роуз Макгауън, една от главните обвинителки в сексуално насилие на продуцента Харви Уайнстийн, съобщи ТАСС, цитирайки в."Вашингтон пост".

Макгауън е обвинена в притежание на наркотици. По данни на изданието актрисата била оставила свои лични вещи в международното летище "Дълес" в щата Вирджиния. Резултатите от техните анализи доказали присъствието на следи от наркотици.

Заповед за арестуването на Макгауън полицията получила още на 1 февруари. Блюстителите на реда се опитали да се свържат с нея, за да се яви пред съда, но безуспешно. Нейното име било внесено в националната база данни на правоохранителните органи.

"Опитват се да ме накарат да замълча, написа в Туитър актрисата. Заповедта за арестуването ми е издадена в щата Вирджиния. Каква нелепост!"

Тя не уточни кой именно се опитва да я застави да мълчи. Актрисата се оказа едно от главните действащи лица в скандала с холивудския продуцент Харви Уайнстийн, когото тя обвини в изнасилване.

Последвайте канала на

БТА
3251 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гошо

2017.10.31 | 18:55

1
КоВра.

Добави коментар

Водещи новини