Съдът пусна под гаранция от 500 лв. Владо Плацентата (снимки+видео)

  • 31 октомври 2017 10:38

  • 1857
  • 3
Съдът пусна под гаранция от 500 лв. Владо Плацентата (снимки+видео)
© novini.bg

Софийският градски съд наложи мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 500 лв. Владимир Стоянов-Плацентата, познат като мъжа, който преби акушер-гинеколога д-р Албена Гагова в болница „Шейново”, предаде репортер на novini.bg.

Той е обвинен в незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

В началото на юли Стоянов беше арестуван заради побоя, нанесен на д-р Гагова. Причината за посегателството беше, че отказала да даде на мъжа плацентата на новороденото му дете.

След първоначалния му арест, Стоянов беше освободен и задържан повторно преди седмица заради притежание на оръжие. С него, според обвинението, мъжът е стрелял във въздуха от къщата, в която укривал бежанци преди около година.

Днес Стоянов дойде в съда с шапка и маска. С тях той остана по време на цялото заседание.


Преди да чуе каква мярка ще му бъде наложена, Владо Плацентата заяви на съдиите, че не се смята, че трябва да бъде върнат в ареста и че не е виновен, тъй като от последните извършени престъпления е минал срокът на давност от 20 години и в момента е студент първа година.
Съдът не уважи искането на Прокуратурата да бъде наложена най-тежката мярка на Владо Плацентата и го пусна под парична гаранция в размер на 500 лв.
Съдията обясни, че близо година е минало от събраните доказателства за укритите нелегални хора в дома на Стоянов и изстрелите, които е произвел. Той заяви още, че смята, че няма реална опасност да се укрие подсъдимия, тъй като до този момент никога не е възпрепятствал съдебните производства.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1857 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
аз

2017.11.06 | 14:28

3
А, що и една сФирка не му врътнахте... Ей, ненормална държава...
дори тревопасните си я изяждат

2017.10.31 | 14:35

2
Плацентите са много важни за здравето на новородените. Те не се изхвърлят а се замразяват и отпътуват в неизвестни посоки за което болниците получават смешни пари. Трябва да има закон плацентите да са притежание на РОДИЛКИТЕ. Ние не сме у кравеферма.

2017.10.31 | 11:22

1
НОРМАЛНО, НАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ Я ПОРЪЧАХА

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини