Радослав Гайдарски: Нинова е силен лидер, опозицията в БСП не може да я свали

  • 30 октомври 2017 18:04

  • 3684
  • 4
Радослав Гайдарски: Нинова е силен лидер, опозицията в БСП не може да я свали
© БТВ

Министерството на здравеопазването е най-сложното министерство, тъй като е свързано с целия български народ, отговаря за цялостната здравна политика. Това започва от преди раждането на човек и продължава до дълбока старост, каза в предаването "Лице в лице" по БТВ бившият министър на здравеопазването проф. Радослав Гайдарски.

По думите му подаването на оставка от страна на министъра на здравеопазването проф. Николай ПетровНиколай ПетровНиколай Петров е министър на здравеопазването до 30 октомври 2017 г. Той е роден  на 29 август 1959 г. е морален акт. До този момент не съм допускал, че той може да бъде въвлечен в една такава неприятна история, която е неясна за много хора. Смятам обаче, че проф. Петров правилно е подал оставка, впоследствие той може да опита да опровергае обвиненията, заяви проф. Гайдарски.

Като сериозни проблеми в системата той посочи факта, че броят на болничните заведения в страната непрекъснато нараства, както и липсата на здравна карта.

Има нещо сбъркано в системата. Ако не се вземат строги мерки за размножаването на частните болници и за увеличаване на парите по болничните пътеки, отиваме страхотно назад в развитието си, от ден на ден ще ставаме по-зле, посочи бившият здравен министър.

Проф. Гайдарски, който е и член на Изпълнителното бюро на БСП, коментира, че по време на Конгреса на левицата, опозицията на лидера на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се е скрила. Според него причина за недоволството на част от "червените" е новият партиен устав. Тези хора дълго пребиваваха в редиците на БСП, голяма част от тях са депутати и ръководители на областни структури, където си създаваха уют, а новият устав удари точно по тази система. Уставът не позволява да бъдеш депутат повече от три пъти, коментира проф. Гайдарски.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е силен лидер, опозицията й не може да я свали на никакъв форум, освен ако тя не си подаде оставката, каза още проф. Радослав Гайдарски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3684 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
clown007

2017.11.01 | 20:43

4
Хахаха...то пък една опозиция...

2017.10.31 | 18:25

3
Чувал съм , че Гайдарски е способен хирург, необяснимо е неговата принадлежност към БСП.
НИНОВА И ШАЙКАТА МИЛИОНЕРИ И ТРАФИКАНТИ

2017.10.31 | 18:25

2
КОСТОВ, МОЖЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ Е БИВА НИНОВА. ФАКТ Е ,ЧЕ Я БИВА ПО ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ-"ТЕХНОИМПЕКС", "БУЛГАРТАБАК".. . А ЗАЩО ЛИ Я УВОЛНИ СТАНИШЕВ ? ЗАЩОТО СИ Я БИВА ЛИ ? ИЛИ ЗА КОРУПЦИЯ. А К.ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, СТОЙНЕВ-МИЛИОНЕРИТЕ СОЦИАЛИСТИ. И ТЯХ ЛИ ГИ БИВА ?

2017.10.31 | 18:25

1
ИЗКУКАЛИ ДЪРТАЦИ ПСИХОПАТИ ТОВА Е СОЦИАЛИЗМА

Добави коментар

Водещи новини