Трима от с. Мечка ограбиха птицецентър

  • 30 октомври 2017 14:34

  • 1408
  • 0
Трима от с. Мечка ограбиха птицецентър
©

Криминалисти установиха извършители на кражба от птицецентър. Сигналът за проникване с взлом в хале постъпил в РУ - Пордим в 3.30 часа на 26 октомври.

Незабавно към обекта, намиращ се в землището на Славяново, бил насочен полицейски екип. На място служителите на реда изяснили, че кражбата е извършена след взломяване на входна метална врата.

По данни на охранителите на обекта, непознатите злосторници ги заплашили, произвели изстрели във въздуха с газов пистолет, дори посегнали на единия от пазачите и го ударили с тръба.

В резултат на предприетите под наблюдението на прокуратурата оперативни действия по образуваното досъдебно производство, били установени и задържани с полицейска мярка извършителите на престъплението - трима жители на село Мечка на възраст 29, 24 и 22 години.

Те са привлечени като обвиняеми за престъпление по чл. 198, ал. 1, във връзка с чл. 20, ал. 2 от НК. С постановление на прокурор мерките им за неотклонение са удължени до 72 часа. Работата на разследващите по случая продължава.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1408 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини