Тестват стената на Тръмп с чукове и брадви

  • 27 октомври 2017 14:07

  • 5446
  • 2
Тестват стената на Тръмп с чукове и брадви
© Getty Images/Guliver

Приключила е работата по прототипи на стената, която президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския предложи да бъде изградена по границата с Мексико. Скоро те ще бъдат подложени на тестове за издръжливост, съобщи правителството на САЩ.

Асошиейтед прес посочва, че изпитанията ще бъдат извършени близо до Сан Диего, където са издигнати прототипите. Работниците ще се опитат да ги разрушат с чукове, горелки, кирки и електрически инструменти.

Действащият заместник началник на Граничната служба на САЩ Роналд Витиело заяви пред медиите, че тестовете могат да доведат до комбиниране на елементи от различни проекти, за да се създадат възможно най-ефективни стени. Прототипите са построени в района на границата между САЩ и мексиканския град Тихуана. Изпитанията ще започнат най-рано след месец, защото бетонът на някои от стените не е изсъхнал.

Конгресът на САЩ все още не е отпуснал средства за издигане на гранична стена, отбелязва АП, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5446 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Метгонтан

2018.01.11 | 07:40

2
Колко трябва да си ограничен , и да мислиш че ще спреш глада , мечтите и мотивацията на някой с някаква бетонна стена , пък била тя и здрава ???
гост

2017.11.03 | 22:57

1
защо бе

Добави коментар

Водещи новини