Кремъл: В Киев сеят русофобия

  • 26 октомври 2017 14:37

  • 2094
  • 4
Кремъл: В Киев сеят русофобия
© gettyimages (архив)

Някои среди в Киев сеят русофобия, каза прессекретарят на Кремъл - Дмитрий Песков, пише лента.ру.

С тези думи говорителят на президента на най-голямата по територия държава в света Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 коментира думите на пострадалия при атентата в центъра на украинската столица депутат от парламента на страната Игор Мосийчук. Законодателят обяви, че организаторите на покушението срещу него са намират в Москва.

"Такива напълно необосновани и изпразнени от съдържание твърдения само наливат вода в мелницата на омразата към нашата страна", заяви Песков. Говорителят на руския президент определи изказването на украинския депутат като истерия и опит за очерняване на Москва.

Да припомним, взрив разтърси снощи Киев. При експлозията бяха убити гардът на законодателя Руслан Кушнир и полицаят Михаил Мормел. Пострадалите са петима, припомня медията.

Атентатът бе коментиран и от украинския президент Петро Порошенко. Той призова разследващите да намерят организаторите и извършителите във възможно най-кратки срокове и престъпниците да застанат пред правосъдието.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2094 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2017.11.05 | 09:53

4
Цървули!!!Недоеволюиралите,наследственообременени алкохолизирани дегенерати,са най-долната,двулична,лицемерна и подмолна измет!!!Има за какво,русофобията де се увеличава светкавично!!!Само нашите русофилистици,са готови да им лижат задниците!!!Ура и Слава!!!
аз

2017.10.29 | 14:15

1
А в Русия - омраза към целия свят.
русофил - парцал

2017.11.02 | 11:17

3
да ,колко странно нали ??? вие кротко започнахте война срещу Украйна и завзехте една трета от територията и ,а те лошите украинци да говорят против вас
ШИБАН ТРОЛ МОДЕРАТОРСКИ

2017.10.29 | 14:15

2
да го лапаш сополив .

Добави коментар

Водещи новини