Цветанов увери младите, че политиките на ГЕРБ са насочени именно към тях

  • 25 октомври 2017 12:18

  • 1472
  • 2
Цветанов увери младите, че политиките на ГЕРБ са насочени именно към тях
© Фейсбук/Цветан Цветанов

"Днес се срещнах с ученици в 12 клас от СУ „Васил Левски“ в Севлиево. Те посетиха Народното събрание по покана на народния представител Иглика Събева. Заявих пред младите хора, че ГЕРБ като управляваща партия залага на политики, насочени именно към тях, за да може те да учат и да се развиват в България", съобщи зам. - председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

"Ние работим за висок икономически растеж и по-високи доходи, ниска безработица и разработваме програми за обучения и заетост на младежи до 29 години. Особено значимо за нас е, че в ГЕРБ има много млади хора, които се развиват на всички нива на управление в държавата – тяхната дума се чува, те са моторът на партията", поясни той.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"Обясних пред учениците от Севлиево, че образованието е един от най-определящите фактори в живота на човек, но е много важно преди всичко да бъдем хора. Както в живота, така и в политиката трябва да можем да говорим с опонента си, да чуваме и мнението на другите. Така се раждат най-добрите решения в интерес на всички български граждани", написа във Фейсбук зам. - председателят на ГЕРБ.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"След разговора ни младите хора разгледаха парламента, запознаха се с работата на институцията и законодателната дейност", съобщи още Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1472 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.10.25 | 18:24

2
Цветанов и Тиквов насочиха 30 милиарда външен дълг към младите и техните неродени деца.
1

2017.10.25 | 17:25

1
Младите да не са недъгави ,че да им помагате,те самите трябва да помагат на по възрастни и да пробиват в бизнеса,ако ги бива разбира се.

Добави коментар

Водещи новини