Украинка татуира котката си

  • 25 октомври 2017 11:47

  • 8417
  • 1
Украинка татуира котката си
©

Украинска кифла татуира своето коте и публикува снимки в мрежата. Потребителите, виждайки гаврата с животното, избухнаха. При това на критиките по свой адрес кифлата от Чернигов Елена Иваницкая заявява, че безкосместото коте свинкс се храни само с миди и шоколадчета и води "живот, много по-добър от на мнозина".

Иваницкая в момента е следствена заради жестокото си отношение към животното. Повод за това са станали многобройните жалби на граждани, които са се възмутили от снимките на момичето. В Instagram тя се хвали, че е направила на котето си порода свинкс татуировка на египетския бог Анубис. На една от снимките се вижда как котето е в безсъзнание и татуист му слага мастилото.

"По-добре да си беше направила на себе си татуировка, която да казва "Идиотка". Да ти счупят пръстите заради гаврата с животното дано", пише потребителката Ина Милованова. В отговор на тези коментари Елена започва да се оправдава, сравнявайки процедурата по нанасяне на татуировката с кастрацията на котки. "Животът на тази котка е много по-добър от твоя. Може за тебе това да е ад, но той се чувства прекрасно. Той не е бил кастриран и никога няма да бъде, това е истинска жестокост", казва Елена. "Водих го при ветеринар, преди да му направя татуировката. С него всичко е наред, ветеринарът присъстваше, когато правиха татуировката, затова всичко бе под контрол. Котето живее сред любов и грижа", каза още украинката. За потвърждаване на своите думи Елена с удоволствие качва снимки на котето Яши в Instagram.

Елена Иваницкая ще трябва да докаже правотата си пред органите на реда. "Ако установим, че животното е било подложено на мъчения, ще заведем дело", казва представителката на полицията Наталия Човпило.

Последвайте канала на

Novini.bg
8417 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.27 | 09:52

1
Абсолютна пача !

Добави коментар

Водещи новини