Цветан Цветанов: Днес Европа е много по-различна (видео+снимки)

  • 24 октомври 2017 11:19

  • 2049
  • 0
Цветан Цветанов: Днес Европа е много по-различна (видео+снимки)
© novini.bg

Конференция на тема "Бежанската криза и развитието на миграционните процеси" се провежда в София.

Форумът се организира съвместно от Сдружение „Граждани за европейски развитие на България“, фондация „Ханс Зайдел“ и Център за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“. Дискусията бе открита от председателя на Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и кмет на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, регионалния директор за Югоизточна Европа на фондация „Ханс Зайдел“ д-р Клаус Физингер, Лоредана Теодореску от „Вилфрид Мартенс“ център и председателя на Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в НС и председател на ПГ на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

В конференцията участие взимат представители на 16 чуждестранните посолствата у нас и на 9 неправителствени организации.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов


Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа смята, че кръглата маса, която днес се провежда, е изключително важна, за да се чуят политиките. „Днес Европа е много по-различна“, заяви той и напомни: „Европа и държавите от ЕС не бяха готови за бежанските потоци, които тръгнаха“, предаде репортер на novini.bg.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

Цветанов напомни каква огромна леглова база е изградила страната ни за отрицателно време. Той припомни и кризата през 2013 година, когато България е била подложена на сериозен бежански натиск.

Бившият вътрешен министър отчете  като голям успех и законодателната промяна в 43-я парламент, когато се даде възможност и армията да се включи в охраната на границите ни.

Зам. - председателят на ГЕРБ заяви, че сега през зимните месеци ще има по-малък бежански натиск, но това по думите му, не трябва да ни успокоява. "Държавата трябва да бъде винаги подготвена", категоричен е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"За нас председателството на Съвета на ЕС е голяма отговорност и предизвикателство. По време на него ще се опитаме да привлечем Западните Балкани към политиките на Съюза, свързани с бежанците",  заяви още Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2049 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини