Трамвайна врата затисна жена, глобяват ватмана 15 - 20 лв.

  • 24 октомври 2017 10:43

  • 2237
  • 0
Трамвайна врата затисна жена, глобяват ватмана 15 - 20 лв.
© Булфото (архив)

Инцидент със столичния градски транспорт от вчера сутринта за щастие се размина без сериозни последствия, стана ясно от ефира на Bulgaria ON AIR.

Вратата на трамвай номер 7 затиска млада жена, малките й племенници на 6 и 8 години, които се качват преди нея в мотрисата, остават вътре сами, а никой от пътниците не реагира, разказа самата пострадала.

Затова Радостина изчаква следващия трамвай, който пристига след 2 минути и моли ватмана да се свърже с колегата от предната мотриса, защото е притеснена, че малките деца са без придружител.

Радостина е подала жалба в Столичния градски транспорт.

Ватманът, по чиято вина е била затисната, ще бъде глобен от порядъка на 15-20 лева. Това стана ясно днес от зам.-директорът на Столичния електротранспорт инж. Иво Василев в коментара му пред Bulgaria ON AIR.

"Ватманът не се е убедил напълно категорично, че всички пътници са се качили в мотрисата. Не е подходил с необходимото внимание, въпреки че тя е чакала с тъмни дрехи на последната врата. Понечила е първо с ръката да подходи към трамвая", обясни случая инж. Василев.

"1 млн. пъти на ден се отварят и затварят врати, няма как да се избегне такъв инцидент", подчерта още инж. Василев. Той препоръча на всички родители да държат децата си за ръка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2237 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини