Правителството заседава днес

  • 24 октомври 2017 07:15

  • 1186
  • 1
Правителството заседава днес
© Novini.bg

Редовното правителствено заседание ще е от 10.00 ч. днес, а не както обикновено в сряда, съобщи пресслужбата на кабинета.

Министрите се очаква да одобрят проекти на промени в законите за народните читалища и за преминаването през и пребиваването на територията на България на съюзнически и чужди въоръжени сили.

Кабинетът ще одобри допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието за 2017 г.

Министерският съвет ще одобри също промени в Споразумението за предоставяне на консултантски услуги за разработване на стратегия за финансиране, укрепване на регулаторния капацитет и повишаване ефективността на предоставяните услуги в отрасъл ВиК между Министерството на регионалното развитие и благоустройството и Световната банка от февруари 2016 г.

Със свое решение кабинетът ще одобри присъединяването на България към обща нотификация до Съвета на Европейския съюз и Върховния представител за външната политика и политиката за сигурност на Европейския съюз, с която ще бъде поставено началото на процедурата за създаване на постоянно структурирано сътрудничество в областта на отбраната на Европейския съюз.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1186 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оня с коня

2017.10.24 | 09:47

1
Сбор от разбойници които са се събрали да измислят как може за още нещо да ни дерат кожите. Преди изборите обещаха вдигане на доходите. Какво стана? вдигнаха се цените на всичко. Сега и да ги вдигнат с малко ще сме по зле от преди. Шайка престъпници нямащи милост към народа.

Добави коментар

Водещи новини