R&B и Soul музиката на 90-те ще звучи в София

  • 23 октомври 2017 11:46

  • 1771
  • 0
R&B и Soul музиката на 90-те ще звучи в София
© Микаел Стефанов

Top Shelf Music събира едни от талантливите български изпълнители и музиканти в проект, който ще представи песни на емблематични артисти от света на R&B и Soul музиката (90’s, 2000s).

Публиката ще може да се наслади на специално подбрания репертоар, в който са включени парчета на Faith Evans, Maxwell, Aaliyah, Donell Jones, Tony Braxton, Mary J. Blige, D’angelo, Jodeci, Floetry, Alicia Keys, Erikah Badu, Boyz II Men, SWV, Brandy и Ledisi. Този проект ще бъде представен за първи път пред българска публика в бастиона на клубната лайв музика у нас - Sofia Live Club.

Всички музиканти и певци участващи в събитието също бележат значителни успехи на българската сцена и работят в самостоятелни проекти. Под прожекторите на Sofia Live Club ще видим Лина Никол, Криста, Зорница Славова, Елена Кокорска, Полина, Александър Славчев, заедно с лайв бенд в състав: Радослав Славчев “Riverman” - Бас, Александър Славчев - Китара, Богомил Енчев - Барабани, Станислав Арабаджиев - клавишни, Божидар Василев "TromBobby" - тромбон и Тодор Бакърджиев - Тромпет.

R&B шоуто ще бъде подплатено от тематична мултимедия, денс пърформанс от Skywalkers и DJ сет на Artone. Host и MC ще бъде Mr. V.

R&B Secrets ще бъде отворен и дългосрочен проект, чиято мисия е популяризирането на R&B музиката. В плановете на организаторите влиза и да бъдат канени чуждестранни гости, по този начин инициирайки контакти между музиканти на интернационално ниво.

Top Shelf Music е авторско онлайн предаване за R'n'B, Soul, Funk и Jazz музика, по идея на Mr. V. Основатели са Bobby Starks и Mr. V (на снимката). Първото предаване стартира на 14 юни в Мixcloud. Мисията им е да популяризират добрата и качествена R&B музика, която рядко влиза в ефира, както и да оказват подкрепа на  българските артисти и сцена.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
1771 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини