Може да се почувства предопределеността на съдбата

  • 23 октомври 2017 05:55

  • 5448
  • 0
Може да се почувства предопределеността на съдбата
© Pixabay

В 08:28ч Слънцето напуска знака на Везните и преминава в знак Скорпион.

Красавицата Венера и Луната са в хармонично взаимодействие (секстил в 13:15ч). Двете женски планети предразполагат към спокойно навлизане в работния ритъм на трудовия ден. Главният акцент на вашите действия пада върху преобразованието, сътрудничеството и красотата. Денят е хармоничен, но изисква инициатива. Благоприятно време за любов и за занимания свързани с всички видове изкуство.

Луната е в знак Стрелец. Преминавайки през този знак, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Денят е благоприятен за сключване на брак и зачеване на деца. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система.

5 лунен ден започва в 11:03ч и продължава до 11:57ч на следващия ден – Символ е Еднорога. Един от съдбоносните дни на лунния месец. През това лунно денонощие човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Творческата активност е добра. Направените в този ден изводи са правилни. Човек реагира остро на влиянието на “неблагоприятните” хора. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други бедствия. Хубаво е да се тръгне на път.Трябва да се върнат старите дългове във всякакъв аспект. Забравете за всички домашни грижи. Правете само това, което не може да се отложи като например приготвяне на вечеря.

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Във всеки случай не трябва да гладувате, но може да си изберете подходяща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни продукти и извара. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Трябва да се има предвид, че в 5-ия лунен ден е много лесно да се влюбим от пръв поглед, тъй като гледаме на света чрез розови очила, докато фокусираме образа, за да видим точно това, което искаме, а не какъвто е всъщност.

Сексът в този лунен ден трябва да се приеме като целебен, необходимо е да бъде отпускащ и успокояващ. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата енергия на радостта и любовта. Избраните позиции трябва да бъдат лесни и удобни за двамата партньори. Сложните и акробатични пози е добре да се избягват, тъй като в енергийната структура на човек стават разни промени и не трябва да им се пречи.

Бизнес – подходящо е за кардинални промени вътре във фирмата, например смяна на мебелите, промяна на концепцията за своя бизнес и т.н. Всички дела, които се предприемат за подобрение и трансформация в този период са удачни.

Сънища – Добрият сън може да се сбъдне, а неприятният е сън предупреждение. Ако се видите, че плачете в съня си, не се страхувайте, сега това е добър знак, имате естествено прочистване на вътрешните ресурси на тялото. Ако сънищата ви са свързани с пътуване, - всичко ще е благополучно. Ако сънувате нещо неприятно - това е знак, че трябва да се погрижите за вашето здраве.

Подстрижка – дава импулс към творческа реализация и настройва човек на вълните на радостта, възстановява харизмата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5448 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини