Тръмп не е против търговия между Париж, Берлин и Техеран

  • 22 октомври 2017 20:23

  • 1541
  • 1
Тръмп не е против търговия между Париж, Берлин и Техеран
© GettyImages/Gulliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви днес, че няма възражения срещу това Франция и Германия да продължат търговските си отношения с Иран, въпреки отказа му да удостовери спазването на ядреното споразумение от Техеран, предаде Франс прес.

"Казах им: продължавате да правите пари. Не се безпокойте. Вие продължавайте да си печелите пари", каза Тръмп в интервю, записано в петък и излъчено днес по Фокс нюз.

"Те са приятели. Истински приятели. Разбирам се с всичките, и с Еманюел и с Ангела", продължи американският президент, имайки предвид френския си колега Макрон и германската канцлерка Меркел.

В петък държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън посочи, че администрацията на Тръмп не се опитва да блокира търговията между ЕС и Иран.

В интервюто за Фокс нюз Тръмп отново изтъкна, че Съединените щати са много добре подготвени за всякакви възможности спрямо Северна Корея ако стане необходимо.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1541 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.10.23 | 05:30

1
СЛАВА НА САЩ! СЛАВА НА ТРЪМП! ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НА ВЕЛИКА СТРАНА!

Добави коментар

Водещи новини