Вижте къде спират водата утре

  • 22 октомври 2017 16:58

  • 1551
  • 1
Вижте къде спират водата утре
© pixabay.com

На 23 октомври (понеделник) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от "Софийска вода".

Заради пресвързване на уличен водопровод на ул. "Тодор Каблешков" , жк. "Красно село", утре се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на жк. "Славия", НПЗ Средец, жк. "Красна поляна" 3, жк. "Сердика", бул. "Братя Бъкстон" - ъгъла с ул. "Тодор Каблешков".
От дружеството уведомяват, че при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес жк. "Славия" до бл. 6; ул. "Добротич" ъгъла с ул. "Златна Добруджа"; ул. "Гюешево" пред бл. 24.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Милин камък", жк. "Лозенец", се налага на 23 октомври спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на по ул. "Милин камък" от ул. "Кръстьо Сарафов" до ул. "Миджур".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кръстьо Сарафов" на ъгъла с ул. "Милин камък".

Заради монтаж на спирателен кран на ул. "Урвич", с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването, утре, от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Урвич", ул. "Юрий Гагарин", ул. "Стефан Петров"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на ул. "Юрий Гагарин" на ъгъла с ул. "Стефан Петров".

Последвайте канала на

Нора Виткова
1551 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мтгонган

2017.10.23 | 00:27

1
Пичове тва не е новина. Вече 1300 г България винаги водата я спират тук и там. А , и тока също , за бг няма 21 век

Добави коментар

Водещи новини