Последен ден на Автосалон София 2017 – последен шанс да се забавлявате и да печелите награди

  • 22 октомври 2017 11:44

  • 1720
  • 0
Последен ден на Автосалон София 2017 – последен шанс да се забавлявате и да печелите награди
©

Автомобилното изложение в София тази година счупи много рекорди до момента: 14 000 кв.м. изложбена площ, над 300 експоната, над 70 технологични новости и премиери, участие на най-интересните мотоциклети, тест драйв на 83 автомобила и мотоциклета. И още, и още…

Днес е последният ден на софийския автосалон. Следващият е чак след две години. Така, че възможността да се види на едно място най-доброто, което автомобилната индустрия е създала, не бива да се пропуска. Както не бива и човек да загърбва късмета си. Днес е последният шанс да бъдат спечелени куп награди, както и голямата награда на изложението - чисто нов автомобил по избор между 12 модела, при това от висок клас.

Никога в 25-годишната история на родното изложение не е имало толкова много автомобили, включени в анкетната карта за награда и на толкова висока стойност – най-скъпият достига цена от 46 454 лева. Всеки може да избере точно това, което за него е най-подходящо – кросоувъри като Suzuki Vitara, Nissan Qashqai, Ford Kuga, Peugeot 3008, Citroen C3 или SsangYong Tivoli. Или пък всепризнатите компактни лидери – VW Golf и Skoda Octavia, както и градския чаровник Toyota Aygo. Младите биха скочили в спортно изглеждащи модели, като Honda Civic или Seat Leon, докато традиционалистите с носталгично настроение навярно ще предпочетат Lada Vesta. Анкетните карти могат да бъдат попълнени в Интер Експо Център или в 11 шоурума на компаниите, предоставили тези страхотни коли за награда.

Другите награди от анкетната карта също си заслужават – ваучер за СПА хотел по избор от агенция „Аполо“, нощувка и вечеря за двама в Best Western Hotel Expo – София, ваучер за гориво на стойност 200 лв. от Shell, Club Smart карта от Shell с 5000 точки, Samsung Galaxy J7 – предоставен от М тел, Фен карта от Кино „Арена“. Наградите ще бъдат изтеглени в 18.00 часа тази вечер. Накрая ще се включат и красивите хостеси на Мтел, които ще изтеглят двамата печеливши от томболата на щанда на Мтел спорт - оригинален часовник Moto GP TISSOT "T-Rаce" и оригинален Moto GP комплект, който включва тениска и шапка.

Освен тях, през целия ден организаторите са подготвили множество атракции и изненади. 83 автомобила и мотоциклета очакват посетителите в зоните за тест драйв - 41 мapĸи, cpeд ĸoитo Lехuѕ, Меrсеdеѕ-Веnz, Јеер, Јаguаr, Аudі, ВМW, ĸaĸтo и Lаdа. Bъзмoжнocт да се изпробват и двуколесните машини предоставят от Наrlеу-Dаvіdѕоn и Тrіumрh.

Специална симулация на шофиране в нетрезво състояние също е сред атракциите на автосалона в неделя. Уникален тест, организиран от „Каменица”, българското представителство на Hyundai, КАТ и други организации, ще показва нагледно опасностите от шофиране след употреба на алкохол. Зад волана на автомобила ще бъдат рали-инструктори от Hyundai Motorsport Academy, а возещите се ще носят „алкохолни“ очила, които възпроизвеждат различен процент промили – от 0,4 до 0,6 промила, от 0,6 до 0,8 промила, които са за нощно виждане, от 0,8 до 1,5 промила и от 1,0 до 1,7 промила – и ще дадат възможност на всеки участник да разбере как съответното количество алкохол въздейства върху реакциите и преценката му на пътя, и го прави на практика неспособен да шофира.

За малчуганите също има безброй забавления - снимки с купата на Moto GP на детска почетна стълбичка за победители; импровизирано пътешествие, обяд и отмора с кемпер; палатка – гараж за автомобил. Най-добрите в игрите ще се състезават на детския кът, изграден от фирма ТЕХ-КО, на пистата за надпревара с RС колички с дистанционното управление. Има и 2 детски симулатора и специален „Айс хокей“.

Така, че в Интер Експо Център Ви очаква страхотна неделя - с атракции и изненади за всички възрасти, и с много забавления за цялото семейство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1720 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини