Цвета Караянчева: С Патриотите показахме, че сме стабилни като коалиция

  • 20 октомври 2017 16:35

  • 1626
  • 3
Цвета Караянчева: С Патриотите показахме, че сме стабилни като коалиция
©

За няколко месеца с Обединени патриоти показахме, че сме стабилна коалиция и държавата започва да върви напред, защото всички изпълняваме политическите ангажименти, които сме поели. Това каза зам.-председателят на парламента Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на пред Фокус.

Пом повод исканата оставка на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, тя заяви: "Мисля, че оставката е на дневен ред, защото имаме още много неща да вършим и няма за кога да отлагаме и да правим нови избори. Правителството се справя добре. Управляващата коалиция реализира добра вътрешна и външна политика". "Нашият основен акцент са хората в България и новият бюджет ще покаже, че ние знаем, можем и ще променим доходите на българските граждани", подчерта Караянчева.

По повод незаконното финансиране на предизборната кампания на партия ДОСТ, тя заяви, че този въпрос е в ръцете на прокуратурата и главният прокурор се е произнесъл. „Радвам се, че правораздавателните органи в България работят“, каза тя.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1626 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
лъжкинята кара янчева

2017.10.30 | 14:21

3
бедните идиоти си правят каквото си искат ..даже боко, винкела не го евава за слива...крадът като лудия менгеле пред оставка ..а то туку виж и винкела изхвърчал от министерството...а прасчо е по внимателен...

2017.10.30 | 14:21

2
Гледайте сега как ще повръщат троловете на турците и комунистите. Ще падне голям смях!

2017.10.30 | 14:21

1
КРАДЕМ ЗАЕДНО.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини