Повече от година измамник се представя за шеф на кабинета на омбудсмана (видео)

  • 20 октомври 2017 12:29

  • 2426
  • 0
Повече от година измамник се представя за шеф на кабинета на омбудсмана (видео)
© Булфото (архив)

Повече от година едно лице обикаля България и злоупотребява с институцията на омбудсмана, като подвежда и успява да измами ръководствата на университети, държавни институции и големи фирми, представяйки се като ръководител на кабинета на омбудсмана. Това каза пред журналисти омбудсманът Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, предаде репортер на Novini.bg

Казвам го, защото вчера се завихри голям скандал с ръководството на столична болница, пред което това лице се беше представило за шефката на моя кабинет, държало се по безобразен начин и искало невъзможни неща. Искам да кажа, че Полина Стоянова, която е шефът на кабинета ми, не звъни по телефони и не е нагла, даже напротив – тя е един от най-възпитаните хора, заяви Манолова.

Подавани са жалби до полицията с цел това лице да бъде респектирано, индентифицирано и наказано. Днес съм поискала среща и с вътрешния министър, за да го помоля за повече ангажираност, защото е безобразие тази измама да продължава повече от една година. Това е нещо като случая с Александър-Спас. Ще е хубаво всички граждани да бъдат информирани за това, защото допускам, че много институции от неудобство така и не са ме информирали за щетите, които са претърпели в резултат на тези действия, обясни Манолова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2426 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини