Осъдиха Шая Лабъф за хулиганство

  • 20 октомври 2017 10:27

  • 1645
  • 0
Осъдиха Шая Лабъф за хулиганство
© Getty Images/Guliver

Холивудският актьор Шая Лабъф се призна за виновен пред съда в американския щат Джорджия по едно от обвиненията срещу него - неприлично поведение, и беше осъден на общественополезен труд и едногодишна пробация, предадоха Ройтерс и ТАСС.

През юли 31-годишната звезда беше арестувана в гр. Савана за поява на обществено място в нетрезво състояние и неприлично поведение. Той се призна за виновен само по второто обвинение.

Съдът постанови актьорът да положи 100 часа общественополезен труд, да премине терапия по контролиране на гнева и агресията, тестове за алкохол и наркотици, и го глоби с 2000 щатски долара.

През юли Шиа Лабьоф се доближил до мъж и полицай на зазоряване и поискал цигара. Когато не му дали, избухнал, започнал да говори вулгарности. Служителят на реда го приканил да си тръгне, но той станал агресивен. Тогава полицаят поискал да го арестува и Шиа Лабьоф избягал във фоайето на хотел. Там бил задържан, а по-късно освободен под гаранция.

След случая актьорът от "Трансформърс" публикува в Туитър съобщение, в което каза, че е "дълбоко засрамен" от поведението си, и че заради действията си дължи "искрено извинение на полицаите" и е "благодарен за тяхната сдържаност".

Това е поредният проблем със закона на Шая Лабъф. През януари той беше арестуван заради сбиване пред нюйоркски музей, където представяше своя протестен проект срещу Доналд Тръмп, с който канеше посетителите за изразят несъгласието си с новия президент. През 2014 г. Шиа Лабьоф беше арестуван, след като прекъсна представление на мюзикъла "Кабаре" на Бродуей.

Последвайте канала на

БТА
1645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини