Младеж беше пребит почти до смърт заради ревност (обновена+снимка 18+)

  • 20 октомври 2017 09:07

  • 43330
  • 6
Младеж беше пребит почти до смърт заради ревност (обновена+снимка 18+)
© Фейсбук

Изключително грозен инцидент се е разиграл в нощта на 18 октомври в Плевен. 29-годишно момче е било брутално пребито пред очите на приятелката си. С Plevenutre.bg се свързали близки на пострадалия, които недоумяват, че все още няма никаква информация от МВР. По техни данни дори не е образувано производство, а само преписка.

Детелин и 20-годишната му приятелка Милица се прибирали към кв. "Сторгозия", когато колата им "Ауди" била засечена от черно БМВ. По първоначални информации нападателите били трима, но само двама от тях участвали в последвалата кървава вакханалия. Те счупили стъклото на колата на Детелин с щанга и започнали да го бият пред очите на 20-годишното момиче. Изкарали го извън колата и продължили да го налагат с ръце, крака и щангата. Случаен шофьор станал свидетел на случилото се и това уплашило биячите, които се качили бързо в колата си и си плюли на петите.

Всичко се е разиграло на ул. "Сторгозия" 181 към 1.00 часа. Милица се обадила на телефон 112 и на място незабавно пристигнал медицински екип. Детелин е откаран в болница в изключително тежко състояние. Полицията пък заловила биячите в близка улица, като те били изоставили колата и се разхождали пеша. Оказало се, че единият от тях е бившият приятел на Милица.

Близките на Детелин твърдят, че по случая няма започнато производство, а само преписка. И искат да дадат гласност на случилото се, като вече са готови да сигнализират и националните медии. Освен за побой, нападателите трябва да отговарят за още две престъпления - бягство от ПТП и нанесени имуществени вреди.

В медицинското се посочва, че Детелин Цанов е със счупване на костите на носа и костите на етмоидалния лабиринт, със значително разместване на фрагментите, множество разкъсно-контузни рани по лицето и лигавицата на устата, счупване на 1/2 от коронка на първи горен ляв зъб, кръвонасядания и охлузвания по главата, лицето, гърба и поясната област. Уврежданията са резултат от удари с твърди тъпи предмети. Пострадалият е приет в клиника по УНГ болести и опериран. Лечението продължава. На настоящия етап не е възможно да се прогнозира колко време ще продължи то и как ще завърши. Ще се появят ли усложнения, какъв ще бъде резултатът от операцията. Ще се възстанови ли напълно носното дишане.

Снимка: Plevenutre.bg

"На 18 октомври 2017 година около 01,30 часа във Второ РУ Плевен е получен сигнал от 20-годишна плевенчанка, затова, че е преследвана от лек лвтомобил "БМВ", докато управлява личния си автомобила си "Ауди А3" в Плевен. „БМВ“-то, което я преследвало и препречва пътя като предизвиква ПТП на улица „Сторгозия“. От автомобила слизат трима. Счупват предно дясно стъкло и нанасят побой на нейния спътник - 29-годишен от Плевен. Причинени са му разкъсно-контузни рани по лицето и тялото. Откаран е в спешна помощ за оказване на медицинска помощ. От проведените бързи и своевременни издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието – 27-годишен и двама 18-годишни от Плевен. 27-годишният и един 18-годишен са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.325, ал.1 от НК, по което се провеждат процесуални следствени действия. По-възрастният извършител е привлечен в качество на обвиняем за престъпления по чл.325, ал.2 във връзка с чл.20, ал.2 от НК; по чл.144, ал.3 от НК и по чл.216 от НК. Другият е привлечен в качество на обвиняем за престъпление по чл.325, ал.2 във връзка с чл.20, ал.2 от НК и по чл.325, ал.3 във връзка с ал.2 от НК. Спрямо обвиняемите е взета мярка "задържане за срок до 72 часа" с постановление на наблюдаващия прокурор. Приведени са в ОЗ "Следствени арести". Продължава работа по случая", гласи официалното съобщение на полицията".

Последвайте канала на

Novini.bg
43330 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
оня с коня

2017.10.22 | 21:26

6
Ейй мъже, когато жените искат да си тръгнат от живота ни това е тяхно право. Щом искат раздяла значи не са намерили в нас това което са търсили. Да си го търсят където искат.

2017.10.21 | 00:54

1
Какво им е виновно момчето. Момичето трябваше!
???

2017.10.22 | 21:25

5
"Мъжка" постъпка... някой има доста проблеми с комплексите си... Щом си тръгнал да биеш новият на бившата си, значи си доста жалък...
Ввв

2017.10.22 | 21:25

4
Боже,колко безмозъчни педалчета има,за няква путка тръгнал да пресреща хората и да ги пребива.Нищо,поне сега в затвора ще си хване ново гадже
Каро

2017.10.22 | 13:48

3
В чалгаристан е така. Трябва да се разреши притежание на оръжие и да се почва истинската война да видиме на кой му стиска.
Петко

2017.10.22 | 12:11

2
Това не е първия, няма и да е последния случай. Тук в тая държава жените особено си правят каквото поискат ! Тази е за бой, а не момчето !

Добави коментар

Водещи новини