Илияна Йотова: Президентът Радев има определени позиции и те няма да бъдат обект на съглашателство

  • 20 октомври 2017 08:20

  • 1273
  • 3
Илияна Йотова: Президентът Радев има определени позиции и те няма да бъдат обект на съглашателство
©

Всичко, което касае тази ограда, трябва да се знае от българското общество - какво е състоението й  и колко ни струваше.
Това заяви вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , в ефира на Нова.


Дали действително тази ограда е пропусклива за нелегални емигранти е най-важният въпрос, заяви тя.

Всеки един поглед по тези проблеми, за да се решават е добре да прозвучават в нашаето обество, каза тя.

Според нея може да се говори за определено напрежение между президентството и правителството. Но не търсим самоцелна конфронтация с която и да е институция. Президентът Радев има определени позиции и те няма да бъдат обект на съглашателство с никоя друга институция, каза Йотова.

Президентът отдели доста време за този КСНС. Не мисля, че той очакваше този съвет да бъде провален, каза Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,.
Хората чакат справедливост, аз не смятам, че този закон ще им го даде, заяви Йончева, визирайки антикорупционния закон.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1273 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.10.21 | 09:40

1
Сланинести пещерни мечки и решетниковски фаворити трябва да си знаят мястото в иерархията на държавата -- да оставят политиката на знаещите и можещите .
оня с коня

2017.10.21 | 09:41

3
В държавната машина навсякъде са настанени соросоиди от слугата на Сорос, Борисов. Стана ли живота по хубав след герб? Намразихме се, отдалечихме се, звъним на 112 за каквото се сетим. Учат ни че децата ни може да са гейове, и не трябва да им се караме.
аз - към оня с коня

2017.10.21 | 09:40

2
НИЕ не сме се намразили! ВИЕ мразите от все сърце - защото загубихте властта за дълго време и изпитвате жестоки трудности! Чак сте се хванали за гушите за малкото, което все още имате! (Какво, между другото, се разбра за откраднатите 100 000 от касата ви?!)

Добави коментар

Водещи новини