Това са най-непоносимите звезди в тези десет сериала

  • 19 октомври 2017 16:13

  • 20779
  • 0
Това са най-непоносимите звезди в тези десет сериала
© Getty Images/Guliver

Колегите им са се оплаквали, медиите са ги критикували, а в някои случаи продуцентите са ги изхвърляли.

Испанският вестник El Pais разказва защо никой не говори добре за тези актьори:

Чарли Шийн (“Двама мъже и половина“)

Разногласията с Чарли Шийн в телевизионния сериал са толкова сериозни, че той временно е спрян. На Коледа през 2009 г. той е арестуван в Аспен, след като е обвинен в домашно насилие от тогавашната му съпруга Брук Мюлер. През февруари 2010 г. влиза в рехабилитационна клиника.

През есента на същата година опустошава стая в Plaza Hotel. Както разказва колегата му Джон Крайър пред списание The Hollywood Reporter, Чарли Шийн започнал да забравя репликите си, да си говори сам по време на снимките и отказвал да научи конфигурацията на всяка сцена.

Освен това гримьорите трябвало да му слагат грим, докато той не спирал да пуши. През февруари 2011 г. Шийн обидил продуцента на сериала Чък Лори по радиото. През март нарече собствения си сериал „Две и половина грама“.

Малко след това е изгонен от сериала след края на осмия сезон. Актьорът Аштън Къчър го замести в останалите четири сезона. Сериалът приключи през 2015 г.

Тери Хачър (“Отчаяни съпруги“)

„В „Отчаяни съпруги“ Тери беше много самотна“, разказа колежката й Ева Лонгория през 2012 г. „Фелисити Хъфман, Марсия Крос и аз бяхме много по-свързани една с дтруга и ни харесваше да бъдем в компанията на останалите. Но не и на Тери“, допълни Лонгория.

Когато сериалът свършил и главните актриси решили да направят подарък на останалите членове на екипа, изглежда се стигнало до примирие, но едно име липсвало от благодарственото писмо, което го придружавало – това на Тери Хачър.

„Момичетата не я понасяха, така че се организираха, за да направят това без нея“, разказа член на екипа.

Джулиана Маргуляс (“Добрата съпруга“)

Един от любимите слухове на почитателите на сериалите е, че Джулиана Маргуляс и Арчи Панджаби не можели да се понасят по време на снимките на „Добрата съпруга“, в която изпълняваха ролите съответно на Алисия Флорик и Калинда Шарма.
До такава степен, че две години и половина не споделят снимачната площадка. Когато Панджаби съобщи, че ще напусне сериала, двамата най-сетне споделиха една сцена за раздяла. Впоследствие се оказа, че двамата са снимали сцената отделно един от друг.

Маргуляс обяви пред медиите, че решението на Панджаби се дължало на ангажиментите му към друг сериал (“Падението“), но в Twitter обясни, че снимките на другия сериал не са били започнали и той е имал възможност да снима в Ню Йорк.

Кърк Камерън (“Проблемите растат“)

Кърк Камерън е известен днес с месианския си жаргон, но в разцвета на славата си е идол на зрителите, момче от червения килим и най-обичаният телевизионен актьор, благодарение на ролята си на Майк Сийвър в телевизионния комедиен сериал „Проблемите растат“.
Сериалът е излъчван между 1985 и 1992 г. На 17 години той става християнин и започва да създава проблеми на всички по време на снимките – не само изисквал колегите му да се приспособят към моралните му принципи, но и издействал продуцентите да уволнят актрисата Джули МакКълоу, когато открил, че се е появявала гола в Playboy.

Колегите му не можели да го мразят повече.

Шанън Дохърти (“Бевърли Хилс 90210“)

Проблемите, които Шанън Дохърти, в ролята на Бренда, имала с колегите си на снимачната площадка на „Бевърли Хилс 90210“, даваха храна на жълтата преса години наред.

Джейсън Прийстли, който играеше ролята на брат й Брандън, разказа в автобиографията си, че преди да започнат снимките на сериала, Дохърти се ядосала, защото обикновена кола вместо лимузина я взела от летището.

През цялото време на пътуването тя не спряла да се оплаква от температурата и липсата на храна. Колежката й Тори Спелинг разказа в телевизионно предаване през 2015 г., че актьорите в сериала трябвало да я разтървават при караница с колежката й Джини Гарт, която завършила с юмруци.

Дохърти напусна сериала в края на третия сезон. Самата тя призна години по-късно, че не знаела как да бъде дипломатична.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
20779 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини