Вижте горещите кандидатки за "Мис Плеймейт 2017" (снимки)

  • 19 октомври 2017 15:19

  • 44795
  • 3
Вижте горещите кандидатки за "Мис Плеймейт 2017" (снимки)
© Playboy

Естествената красота е на почит - повече от половината са без силикон и ще изгреят в сп. Playboy на 19 октомври. Можете да сте част от журито, като гласувате за фаворитката си онлайн!

С 13 претендентки,  13-секундно завистливо мълчание в памет на Хю Хефнър и с много малко силикон, стартира 14-ят редовен конкурс  PLaymate of the Year 2017 в столичен клуб, в нощта на на 18-и срещу 19-и. Може да се каже, че събитието уважиха всички непоканени на сватбата на Фики Стораро, които - странно - се гордееха с този факт. Новото в тазгодишната надпревара са личните кампании на претендентките в социалните мрежи и интернет-пространството, както и фактът, че са 13, а не 12, както обикновено сме свикнали. На сцената всъщност дефилираха само 12, защото 13-та, фаталната - Ева Берберян - уви, висеше пред българското посолство в Ереван в очакване на виза. Посетителите можаха да видят само видео-презентация на арменската принцеса, която по странен начин е решила да отмъсти на властния си и богат баща - известен арменски политик - като се снима гола за българския Плейбой.

В щурото шоу, с изкусителни тоалети и сексапилни прически дефилираха поетеса, богата бизнес-дама, решила след развода си да започне нов живот именно с участие в Playmate, известна актриса от риалити сериала "София ден и нощ", красавица, чието хоби е поправка на състезателни пистови мотори, собственички на бар и лично стрелбище, както и прочутата стрийптийз-принцеса Пандора, за която разказват, че кутията й била отваряна най-вече от жени. Всъщност тя самата го казва в интервюто си за новия брой на сп. Playboy, което вече е на пазара и представя всички претендентки за титлата. Атомна блондинка от Севлиево и изключително непокорната Нора бяха върхът на вечерта, конкуриращи се с изящното присъствие на красавица с името Марешка, натурализирана украинка от Варна (държаща да подчертае, че няма нищо общо с Марешки!).

Четиринайстото издание на Playmate of the Year 2017 отново залага на нестандартни, естествени момичета, както и на чувството за хумор на водещия Любен Дилов син и организаторите Христо Сираков и Борис Гълъбов. Финалът е на 29 ноември. Индивидуалните кампании на момичетата стартират по традиция в интернет от 20 октомври. Вече може да гласувате и за своята фаворитка на сайта www.Playboy.bg/Playmate2017 Интренет-вотът е равностоен на вота на журито, но организаторите уверяват че са взети всички предпазни мерки оналйн-гласуването да не се опорочи от кибер-войната, както изборите в САЩ. Те също така обещават и невиждани материални награди за победителките в 14-то издание на  Playmate of the Year 2017.

Всичко около предстоящия конкурс и неустоимите изкусителки, следете във Facebook страницата на Playmate Of The Year 2017

Последвайте канала на

Novini.bg
44795 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ввв

2018.02.10 | 20:43

3
Мис Курве
малчо стоянов

2017.11.20 | 18:48

2
Мноого, много " важно събитие от световен мащаб".

2017.11.20 | 18:47

1
Има по хубави ку-ви от тези .

Добави коментар

Водещи новини